Naprapatlandslaget – din naprapat i Kista

Hos oss får du snabbt hjälp med dina besvär från rygg, nacke, axel och andra problem kopplade till muskler och leder. Naprapatlandslaget Kista ligger lätt tillgänglig, endast 20 minuter med tunnelbanans blå linje från T-centralen. Bor eller arbetar du i västra delarna av Stockholm har du nära till kliniken. Åker man tunnelbana till Kista så är det endast 5 minuter promenad till det toppmoderna Kista science Tower. Vår klinik ligger på markplan några meter ifrån huvudingången.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har legitimerade naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vi har nu även fått in en stötvåg till kliniken som gör att vi kommer kunna börja erbjuda stötvågsbehandlingar för problem såsom hälsporre, tennisarmbåge, löparknä och trochanterit.

Varmt välkommen!

Se våra priser HÄR.

Välkommen!

Adress

Kista Science Tower, Färögatan 33, 164 51 Kista

Vägbeskrivning

Du hittar oss i Kista Science Tower, på entréplan just bredvid receptionen. Det fantastiska läget bara ett par minuter från t-banan och granne med Kista Galleria gör det enkelt att hitta till oss.

Öppettider

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00. Akuta tider varje dag. Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Hanna Ryding
BOKA TID
Pavle Antovic
BOKA TID