skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM KISTA

Naprapatlandslaget – din naprapat i Kista

Hos oss får du snabbt hjälp med dina besvär från rygg, nacke, axel och andra problem kopplade till muskler och leder. Naprapatlandslaget Kista ligger lätt tillgänglig, endast 20 minuter med tunnelbanans blå linje från T-centralen. Bor eller arbetar du i västra delarna av Stockholm har du nära till kliniken. Åker man tunnelbana till Kista så är det endast 5 minuter promenad till det toppmoderna Kista science Tower. Vår klinik ligger på markplan några meter ifrån huvudingången.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi har legitimerade naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och massörer. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vi har nu även fått in en stötvåg till kliniken som gör att vi kommer kunna börja erbjuda stötvågsbehandlingar för problem såsom hälsporre, tennisarmbåge, löparknä och trochanterit.

Varmt välkommen!

Se våra priser HÄR.

Välkommen!

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top