Anna Natt och Dag

Naprapat

Anna är en sprudlande tjej som sprider mycket energi och glädje! Hon valde att studera till naprapat efter att ha tillbringat fyra år i USA där hon tog en Bachelor i Sports and Exercise Science.

Anna har en bakgrund som fotbollsspelare i ett amerikanskt division 1 lag och håller igång intresset genom att spela Korpen. Hon är även gruppträningsinstruktör och leder olika klasser.

Anna kombinerar bred kunskap med förståelse för varje enskild individ. Varje människas mående är unikt varför varje behandling anpassas individuellt. Hon gör sitt yttersta för att hjälpa alla och ge varje patient de bästa förutsättningarna för ett bättre, mer funktionellt liv. Med sin egen idrottsbakgrund drivs hon av att hjälpa människor att förbättra sin funktion för att optimera prestationen inom sin idrottsgren.

Som komplement till sin vanliga behandling använder sig Anna av Dry Needling och stötvågsbehandling. Hon är personlig tränare och ger dig gärna tips på hur du ska träna och rehabilitera för att snabbare bli kvitt dina besvär. Anna har även utbildning inom kvinnohälsa.

Varmt välkommen!