skip to Main Content

Naprapatlandslaget är världens största napraptkedja

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke.

Alla våra kliniker är i ett kontinuerligt fackligt samarbete för att kunna erbjuda våra patienter den bästa behandlingen som finns. Vi som jobbar här är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande, både interna och externa kurser och utbildningar.

Ta kontakt med din närmaste klinik om du vill boka en tid eller bara höra vad vi har att erbjuda.

En naprapat letar alltid efter en underliggande orsak till smärta. Det betyder till exempel att orsaken till huvudvärk inte nödvändigtvis sitter i huvudet.

En behandling hos Naprapatlandslaget består först och främst av en grundlig undersökning av dina muskler och leder. När underliggande orsak(er) till problemet är identifierad, behandlas denna genom justering av stela leder, triggerpunktsbehandling, akupunktur och andra väletablerade behandlingsmetoder.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Korrigera orsaken till dina smärtor
  • Ge insikt i orsakerna till kroppens reaktioner
  • Ge råd om rätt kost och rätt sätt att röra sig

Kort historia

Oakley Smith f. 1880, tog examen i kiropraktik 1899 och inledde därefter ett samarbete med Daniel D. Palmer (kiropraktikens grundare) som föreläsare vid Palmer School of Chiropractic. Smith bröt senare samarbetet med Palmer på grund av oenighet om teorin bakom orsaken till en ”låsning” i ryggen. Under en studieresa till Europa kom Smith i kontakt med traditionella Östeuropeiska manuella behandlingsmetoder. Denna influens blev tillsammans med hans kiropraktorkunskaper grunden för naprapatin som vi känner den idag.

Back To Top