Blogg

3 nya kliniker i Stockholm!

Backboneklinikerna blir Naprapatlandslaget

Vi har glädjen av att få öppna dörrarna till 3 nya Naprapatlandslaget-kliniker i Stockholm från 1 september 2019! Det är Backboneklinikerna som nu får nytt ansikte och tas över av Naprapatlandslaget. Backboneklinikerna har sedan 2006 varit en central aktör på Naprapatmarknaden, och vi har imponerats av deras arbete.

Från måndag 2 september byter klinikerna namn och ägare till Naprapatlandslaget, och gamla och nya kunder är hjärtligt välkomna att komma på besök. Klinikerna ligger på Söder (Kocksgatan 24 gatuplan), i Kista (Kista Science Tower, entréplan) och i Liljeholmen (Liljeholmsvägen 34). Terapeuterna på de nya klinikerna har lång erfarenhet och vidareutbildas nu kontinuerligt i Naprapatlandslaget Academy

Undersökning och Behandling

Behandlingserbjudandet är det samma som du får vid övriga Naprapatlandslagets kliniker: Undersökning och behandling av muskel- och ledbesvär. Vi fokuserar på det vi tycker är mest effektivt, vilket är en kombination av justering av stela leder, akupunktur och muskelbehandling – ”det bästa av alla världar”.

Välkommen att titta in på vår enkla online-bokning här

 

 

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email