Sälj din klinik

Om du är en nuvarande ägare av en klinik / klinikkedja, skulle vi gärna höra från dig för att se om vår framtidsvision och resa bäst görs tillsammans.

Ett av följande kan vara din situation;

Du vill sälja din klinik och önskar att:

  • Fortsätta arbeta i företaget som terapeut/ kliniker
  • Arbeta mindre eller gradvis växla ner mot pension
  • Omdefiniera din roll och dina uppdrag
  • Göra en exit

För mig räcker det inte alltid med att vara bäst (kundrecensioner, Timecenter 2018-2020 i Örebro). Jag vill också trivas på min arbetsplats. Jag har stått med egen verksamhet och jobbat själv senaste 20 åren och när jag fick möjlighet att komma med i Naprapatlandslaget så kändes det som att komma in i värmen. Arbetskamrater – pepp och laganda samt världsledande terapeuter, vilket ger mig möjligheter att utveckla min nivå ytterligare och på så sätt inhämta ännu mer motivation i mitt dagliga arbete.
Med vänlig hälsning, Marcus P Flyning

Vi ser fram emot ett oförpliktande mail eller samtal från dig, så ser vi på möjligheterna framåt.

Kontakt: jesper.ask@physicalmedicine.no
+47 92449057