skip to Main Content
Naprapat, Naprapatlandslaget

Vår story

Naprapatlandslagets grundare möttes på Scandinavian College Of Manual Medicine/ Naprapathögskolan i 2002. Vi hade en gemensam förståelse för att det bästa sättet att hjälpa den moderna människans smärtproblematik var genom naprapati. Vi ville hjälpa folk att bli friskare, och göra en skillnad i samhället då muskel- och ledproblem fortfarande är den största orsaken till sjukskrivningar! Efter att ha undersökt marknaden av naprapater insåg vi att det saknades en större aktör med duktiga naprapater som tillsammans arbetade för att utveckla sig själva och behandlingsformen. Drömmen om att skapa världens största och ledande naprapatkedja var fött.

Idag ser vi stolt tillbaka på vår resa, fyllt av hårt arbete och slit. Resultatet är ett unikt gäng med positiva och duktiga terapeuter, som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa människor till en bättre vardag. Vi är väldigt stolta över att vi både har skapat en trygg och utvecklande arbetsplats för över 100 naprapater, och att vi utvecklar branschen och kompetensen så att vi kan ge den bästa behandlingen varje dag. Våra kunder är allt från “mannen på gatan” till toppidrottsutövare, och företag som satsar på sina anställda. Vi har ett fokus; att utveckla hälsan till den vi har framför oss. Framåt satsar vi på kontinuerlig växt så att ännu flera kan ta del av vår vision – bäst på muskel- och ledbehandling ! VÅR MISSION: Ett friskare Skandinavien

Vår vision

Bäst på muskel- och ledbehandling

Naprapatlandslaget - Naprapatbehandling

Vårt team

Naprapatlandslagets management team består av Jesper Ask, Henrik Andersson, Erik Gustafsson och Ole Haslestad. De är alla utbildade naprapater med ingående kunskap om både branschen och terapeutens vardag. Ledargruppen arbetar fokuserat för att upprätthålla och förfina drift och utveckling av kedjan, så att våra kunder får den bästa hjälpen vi kan erbjuda. “Kvalitet i alla led” är ett centralt begrepp i vår filosofi; en produkt är inte bättre än den sämsta komponenten. Vi satsar på professionalitet  på alla områden, och sätter kunden i fokus.

Jesper Ask: CEO

VD Jesper Ask er en passionerad själ med massor av energi. Han älskar Naprapatlandslaget och det vi har att erbjuda. Jesper har stora visioner och är samtidigt duktig med den enskilde människan. Huvudansvar personal och växt.

Erik Gustafsson: Ansvarig för Sverige

Erik brinner for ledarskap och är ansvarig för rekrytering, företagsavtal och strategi i Sverige. Tillbaka i Stockholm efter över 10 år i Naprapatlandslaget Norge.

Ole Haslestad: Kompetensansvarig/marknadsansvarig

Ole har ledarutbildning från försvarets skolor, och har kommunikations- och pedagogisk kompetens från Skandinavisk Institut för Kommunikologi. Ole har publicerat flera böcker och artiklar inom hälsa. Manuell-medicinska meriter: se biografi Naprapatlandslagets klinik vid Nationaltheatret.

Koncept

Vi jobbar för att hjälpa människor att ha det bättre och prestera bättre. En grundläggande helhetsvärdering av kundens tillstånd och djupgående undersökning av muskel- och ledstatus ligger till grund för behandlingsupplägget. Naprapatlandslaget har utvecklat en modell alla anställda jobbar efter. Vi använder erkända behandlingsmetoder som ledjusteringar, medicinsk akupunktur och muskelbehandling. Alla våra naprapater är högskoleutbildade från ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med vidareutbildning inom manuell medicin.

Behöver du hjälp med dina besvär?

Våra naprapater kan hjälpa dig.

Back To Top