Jobba hos oss

Arbeta i världens största naprapatkedja

Vill du vara med att utveckla manuell medicin och hjälpa våra kunder till en friskare vardag? Naprapatlandslaget är en spännande och innovativ arbetsplats. Vi satsar på kontinuerlig vidareutbildning och samlingar för kompetensutbyte och social utveckling. Hos Naprapatlandslaget får du input från olika instanser inom hälsobranschen.

Hitta lediga jobb hos oss, eller registrera dig i vår jobbportal för att ta del av framtida möjligheter:

Utbildning i världsklass

Vi satsar på utveckling och kvalitet, och centralt i vår organisation och vårt tankesätt, är din utveckling – så att patienterna ska få optimal vård och resultat, och du ska växa som terapeut. 

Vårt interna utbildningsprogram ger dig ca 12 kostnadsfria kurser varje år, där du kan förkovra dig djupare i allt från funktionell neurologi, effektiv rehabilitering av idrottsskador, justeringstekniker, kvinnohälsa, biomedicinsk akupunktur med mer. Kurserna hålls av interna och externa terapeuter.

Mentorskapsprogram

Blir bäst hos oss! Vi har ett mentorskapsprogram där en erfaren terapeut hjälper dig att utvecklas på bästa sätt genom personlig uppföljning under din första tid hos oss.

Terapeuter fra naprapatlandslaget som snakker sammen

En trygg och spännande arbetsplats

Som landets absolut största arbetsgivare på fältet, och med över 20 års erfarenhet, är vi trygga på att kunna erbjuda världens i särklass bästa arbetsplats för dig som terapeut. Att jobba med Naprapatlandslaget ska vara utvecklande, spännande och tryggt. Du kommer att ha positiva kollegor runt dig och trevliga lokaler att jobba. Men en unik kompetens på manuell medicin, och  terapeuter och patienter som trivs, är förutsättningarna för att lyckas där vi vill att de ska vara. 

Välkommen till oss!

Naprapat, Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget grundades 2002 och är världens största naprapatkedja med kliniker utspridda i Sverige och Norge.

Etablerat
0
Antal kliniker
0
Antal medarbetare
+ 0
Antal behandlingar/år
+ 0