Företagsavtal

Naprapat och massage på jobbet?

Vi har sedan många år tillbaka avtal med flertalet företag där vi besöker arbetsplatsen och erbjuder både naprapatbehandling, massage och ergonomisk rådgivning. Tillsammans mer er skräddarsyr vi behandling och omfattning efter behov och önskemål.

Önskar ni ett företagsavtal? Fördelarna med behandling på arbetsplatsen är många;

Reducerad sjukfrånvaro

Smärtor från rörelseapparaten är, efter stress, den vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Forskning visar att naprapatbehandling reducerar smärtor i bland annat rygg och nacke både vid akuta och långvariga besvär och på så sätt kan antalet sjukskrivningar reduceras.

Nöjd personal med företagsavtal

Naprapatbehandling hjälper även till att reducera risken för återfall av muskel- och ledbesvär. En frisk personal leder till gladare kollegor och bättre stämning på jobbet.

Naprapatbehandling

Tidseffektivt

Då det är vi som kommer ut till er arbetsplats slipper ni resväg till och från kliniken och onödig tid sparas. Vi anpassar självklart vår behandling för att det skall passa just er arbetsplats på bästa sätt.

Det lilla extra

En terapeut från Naprapatlandslaget ger ”det lilla extra” till din arbetsplats. Som företagskund kan vi även erbjuda föreläsningar inom hälsa och friskvård.

Referenser

Vi gör uppdrag hos ett flertal företag. Här är ett urval av våra nöjda kunder:

Naprapatlandslaget kommer regelbundet till Åhléns Servicekontor och är mycket uppskattade. Naprapatlandslaget är kompetenta, proffsiga och erbjuder effektiv behandling.

Åhléns

ISS Facility services AB har under flera år samarbetat med Naprapatlandslaget. På vårt huvudkontor har vi naprapatbesök en dag per vecka, vilket är mycket uppskattat bland våra medarbetare och bokningsschemat är oftast fulltecknat. Vi kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.

ISS

Naprapatlandslaget besitter en extraordinär kompetens och har varit en mycket flexibel och enkel samarbetspartner för oss. Att ha dem i huset en dag per vecka är en stor förmån för våra medarbetare och mycket uppskattat.

GANT

DLL har några år samarbetat med Naprapatlandslaget vilket har gett positiva resultat för de anställda. En gång i veckan har Naprapatlandslaget kommit till våra lokaler och behandlat våra anställda men också gett råd och tips på övningar som behöver göras mellan behandlingarna för att nå ett långsiktigt resultat. Vi rekommenderar varmt Naprapatlandslaget.

DLL Financial Solutions Partner

Arctic gruppen har sedan 2010 använt Naprapatlandslaget som samarbetspartner för att optimera det förebyggande hälsoarbetet och de anställdas prestation. Arctic har ca 180 anställda vid kontoret i Oslo där Naprapatlandslaget jobbar med muskel- och ledbehandling två dagar i veckan. Samarbetet har fungerat mycket bra. Både kvalité och service överträffar våra krav och förväntningar på en professionell hälsoaktör.

Arctic Securities

Kontakta oss för mer info

Ta kontakt med Erik Gustafsson erik@naprapatlandslaget.se för information om hur vi kan hjälpa till på just er arbetsplats.