Företagsavtal

Vi hjälper ditt företag att må bra, med naprapat och massage på jobbet

Naprapatlandslaget har kliniker i stora delar av landet, och till företag kan vi erbjuda behandlingar på klinik eller på er arbetsplats.

Vi har sedan många år tillbaka avtal med flertalet företag där vi besöker arbetsplatsen och erbjuder både naprapatbehandling, massage ergonomisk rådgivning samt föreläsningar eller gruppträning. Tillsammans mer er skräddarsyr vi ut ifrån ert behov och önskemål.

Önskar ni ett företagsavtal? Fördelarna med behandling på arbetsplatsen är många;

Reducerad sjukfrånvaro

Smärtor från rörelseapparaten är, efter stress, den vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Forskning visar att naprapatbehandling reducerar smärtor i bland annat rygg och nacke både vid akuta och långvariga besvär och på så sätt kan antalet sjukskrivningar reduceras.

Nöjd personal med företagsavtal

Naprapatbehandling hjälper även till att reducera risken för återfall av muskel- och ledbesvär. En frisk personal leder till gladare kollegor och bättre stämning på jobbet.

Naprapatbehandling

Har ditt företag redan avtal, boka tid här

Tidseffektivt

Då det är vi som kommer ut till er arbetsplats slipper ni resväg till och från kliniken och onödig tid sparas. Vi anpassar självklart vår behandling för att det skall passa just er arbetsplats på bästa sätt.

Det lilla extra

En terapeut från Naprapatlandslaget ger ”det lilla extra” till din arbetsplats. Som företagskund kan vi även erbjuda föreläsningar inom hälsa och friskvård.

Föreläsning och inspiration på jobbet

Vi erbjuder föreläsningar för att er personal ska må bättre och prestera bättre. Ta kontakt för bokning. Läs mer om teman du kan boka nedanför: 
 

Smärtfria medarbetare presterar bättre

– med Hanna Fridh

Välkommen till en inspirerande och informativ föreläsning som tar sikte på att förbättra dina medarbetares välbefinnande och prestation genom fysisk aktivitet. Hanna är naprapat och utbildare inom träning med en passion för att främja hälsa och välmående. 

Föreläsningens syfte är att visa dig hur en investering i dina medarbetares fysiska hälsa kan leda till ökad produktivitet, minskad sjukfrånvaro och en trivsamare arbetsmiljö. Vi kommer på ett lättsamt sätt att utforska fördelarna med att integrera fysisk aktivitet i arbetsdagen och hur detta kan påverka både den individuella prestationen och organisationens resultat.

Under föreläsningen kommer vi bland annat att behandla följande ämnen:

  • Hur kan regelbunden fysisk aktivitet hjälpa till att lindra smärta och förebygga skador?
  • Praktiska tips och råd för arbetsgivare om hur man kan främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen.
  • Hur kan en smärtfri och fysiskt aktiv arbetsplats bidra till ökat engagemang och prestation hos medarbetarna?
  • Mätbara resultat och framgångsberättelser från företag som har satsat på medarbetarnas hälsa.

Pris: 17.500 SEK exkl. moms

Hanna Fridh är en aktiv tjej, med lång erfarenhet från idrotten, både genom egna intressen som bl.a. skidåkning, men även som naprapat och uppdrag inom idrotten. Hanna ger företaget en vitamin-injektion av kunskap och motivation för ökad hälsa genom fokus på de positiva effekterna av fysisk aktivitet. 

”Ta hand om dig” 

– med Ole A. Haslestad

Alla önskar att må bra och växa på jobbet. Men hur skapar och upprätthåller man en inre motivation? Och vilka grepp kan man göra för att med enkla medel påverka sin energi och hälsa i rätt riktning? 

”Ta hand om dig” är en föreläsning för företag som vill satsa på anställdas välmående och hälsa – så att de mår bättre och presterar bättre.

I dag finns en djungel av information om hur man ska ta hand om sig själv. Men hur lyckas vi med det i dagens samhälle? Oles svar är att vi kan må bättre. Han har i över 20 år jobbat med hälsoutveckling, och ger individen ett skottsäkert recept för att växa och må bra, utan att tappa sig själv. 

Ole gör det komplexa förståeligt och hanterbart, så att individen i gruppen kan förbättra sina förutsättningar för att skapa goda tillstånd. Föreläsningen ger konkreta och genomförbara verktyg som stärker självledarskapet, som är ett måste för att utvecklas. 

Pris: 20.000 SEK exkl. moms

21 dagar till att ändra dina vanor! 

– med Ole A. Haslestad

En quick-fix som varar! Föreläsningen ”21 dagar” är baserad på boken med samma namn. 

Ole har skapat en steg-för-steg-process som gör att du på 21 dager skapar goda vanor, enkelt och genomförbart. Med glimten i ögat och en blandning av allvar och humor guidar han deltagaren genom vilka steg som måste göras för att lyckas förändra beteende. 

Föreläsningen är perfekt för att skapa drive på en kick-off, eller för ledningsgruppen som vill få inspiration till att arbeta effektivt mot sitt mål.

Pris: 20.000 SEK exkl. moms

Stresshantering som funkar 

– med Ole A. Haslestad

Stress är oundvikligt och en naturlig och hälsosam del av livet – om det är på en lagom nivå! Men hur gör man för att din stress i schack så det inte leder till utmattning, smärta och depression? Ole ger dig en enkel och begriplig inblick i vad stress är, hur kroppen reagerar på stress, hur du blir medveten om det – och hur du mästrar dig själv. Självledarskap och stresshantering är något alla behöver för att möta dagens krav som ”ställs” genom att kraven inte helt är förenliga med hur vår biologi är sammanskruvad. 

Pris: 20.000 SEK exkl. moms

Ole har över 20 års erfarenhet som legitimerad naprapat och arbete som hälsoutvecklare. Han förmedlar med glädje av sin kunskap om hur man genom självledarskap kan skapa förbättringar i vardagen som påverkar livet i positiv riktning. 

Må bättre på jobbet med rätt ergonomi  – med terapeut från Naprapatlandslaget

Välkommen till en informativ föreläsning om ergonomi och dess avgörande roll för att skapa en hälsosam och effektiv arbetsplats. Den här föreläsningen kommer att öppna ditt sinne för betydelsen av ergonomi och hur den kan förbättra arbetsplatsens kvalitet och produktivitet.

Under föreläsningen kommer vi att utforska följande ämnen:

  • Definitionen av ergonomi och dess inverkan på hälsa och prestation.
  • Konsekvenserna av bristande ergonomi, inklusive smärta, obehag och ökad sjukfrånvaro.
  • Grundläggande ergonomiska principer för att skapa en säker och bekväm arbetsmiljö.
  • Hur ergonomi kan hjälpa till att förebygga och minska arbetsrelaterad smärta och skador.
  • Träning och medvetenhet för att främja en bättre kroppshållning och arbetsmetodik.
  • Hur en ergonomisk arbetsmiljö kan öka medarbetarnas effektivitet och välbefinnande.

Pris: 12.500 SEK exkl. moms

Referenser

Vi gör uppdrag hos ett flertal företag. Här är ett urval av våra nöjda kunder:

Naprapatlandslaget kommer regelbundet till Åhléns Servicekontor och är mycket uppskattade. Naprapatlandslaget är kompetenta, proffsiga och erbjuder effektiv behandling.

Åhléns

ISS Facility services AB har under flera år samarbetat med Naprapatlandslaget. På vårt huvudkontor har vi naprapatbesök en dag per vecka, vilket är mycket uppskattat bland våra medarbetare och bokningsschemat är oftast fulltecknat. Vi kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.

ISS

Naprapatlandslaget besitter en extraordinär kompetens och har varit en mycket flexibel och enkel samarbetspartner för oss. Att ha dem i huset en dag per vecka är en stor förmån för våra medarbetare och mycket uppskattat.

GANT

DLL har några år samarbetat med Naprapatlandslaget vilket har gett positiva resultat för de anställda. En gång i veckan har Naprapatlandslaget kommit till våra lokaler och behandlat våra anställda men också gett råd och tips på övningar som behöver göras mellan behandlingarna för att nå ett långsiktigt resultat. Vi rekommenderar varmt Naprapatlandslaget.

DLL Financial Solutions Partner

Arctic gruppen har sedan 2010 använt Naprapatlandslaget som samarbetspartner för att optimera det förebyggande hälsoarbetet och de anställdas prestation. Arctic har ca 180 anställda vid kontoret i Oslo där Naprapatlandslaget jobbar med muskel- och ledbehandling två dagar i veckan. Samarbetet har fungerat mycket bra. Både kvalité och service överträffar våra krav och förväntningar på en professionell hälsoaktör.

Arctic Securities

Kontakta oss för mer info

Ta kontakt med Hanna Fridh hanna.fridh@naprapatlandslaget.se för information om hur vi kan hjälpa till på just er arbetsplats.