skip to Main Content
Naprapat, Naprapatlandslaget

Naprapat och massage på jobbet?

Vi har sedan många år tillbaka avtal med flertalet företag där vi besöker arbetsplatsen och erbjuder både naprapatbehandling, massage och ergonomisk rådgivning. Tillsammans mer er skräddarsyr vi behandling och omfång efter ert behov.

Önskar ni ett företagsavtal? Fördelarna med behandling på arbetsplatsen är många:

Reducerad sjukfrånvaro

Smärtor från rörelseapparaten är idag, efter stress, den vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Forskning visar att naprapatbehandling reducerar smärtor i bland annat rygg och nacke både vid akuta och långvariga besvär och på så sätt kan minska sjukskrivningarna.

Nöjd personal med företagsavtal Naprapatlandslaget

Naprapatbehandling hjälper även till att reducera risken för återfall av muskel- och ledplågor. En frisk personal leder till gladare kollegor och bättre stämning på jobbet.

Tidseffektivt

Då det är vi som kommer ut till er arbetsplats undgås resväg till och från kliniken och onödig tid sparas. Vi anpassar självklart vår behandling för att det skall passa just er arbetsplats på bästa sätt.

”Det lilla extra”

En terapeut från Naprapatlandslaget ger ”det lilla extra” till din arbetsplats. Som företagskund kan vi erbjuda föreläsningar inom hälsa och friskvård.

Ta kontakt med Erik Gustafsson erik@naprapatlandslaget.se för information om hur vi kan hjälpa till på just er arbetsplats. Kostnad varierar utifrån omfattning, ta kontakt så återkommer vi med ett förslag på upplägg.

Referenser

Vi gör uppdrag hos ett flertal företag, här är ett urval av våra nöjda kunder:

Åhlens

”Naprapatlandslaget kommer regelbundet till Åhléns Servicekontor och är mycket uppskattade. Naprapatlandslaget är kompetenta, proffsiga och erbjuder effektiv behandling.”

– VICTOR PETTERSSON, ÅHLÉNS

GANT

”Naprapatlandslaget besitter en extraordinär kompetens och har varit en mycket flexibel och enkel samarbetspartner för oss. Att ha dem i huset en dag per vecka är en stor förmån för våra medarbetare och mycket uppskattat.”

– CHARLOTTE VASSILAROS, GANT

”ISS Facility services AB har under flera år samarbetat med Naprapatlandslaget. På vårt huvudkontor har vi naprapatbesök en dag per vecka, vilket är mycket uppskattat bland våra medarbetare och bokningsschemat är oftast fulltecknat. Vi kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.”

– THERESE MÖLLER, ISS

DLL Financial Solutions Partner

”DLL har några år samarbetat med Naprapatlandslaget vilket har gett positiva resultat för de anställda. En gång i veckan har Naprapatlandslaget kommit till våra lokaler och behandlat våra anställda men också gett råd och tips på övningar som behöver göras mellan behandlingarna för att nå ett långsiktigt resultat. Vi rekommenderar varmt Naprapatlandslaget.”

– VICTORIA GEIBORG, DLL

Arctic Securities

”Arctic gruppen har sedan 2010 använt Naprapatlandslaget som samarbetspartner för att optimera det förebyggande hälsoarbetet och de anställdas prestation. Arctic har ca 180 anställda vid kontoret i Oslo där Naprapatlandslaget jobbar med muskel- och ledbehandling två dagar i veckan. Samarbetet har fungerat mycket bra. Både kvalité och service överträffar våra krav och förväntningar på en professionell hälsoaktör.”

– BIRGITTE TEIGLAND, ARCTIC

Ta kontakt med Erik Gustafsson erik@naprapatlandslaget.se för information om hur vi kan hjälpa till på just er arbetsplats.

Back To Top