Minimera sjukfrånvaron i företaget

Naprapatlandslaget erbjuder skräddarsydda företagsavtal för att främja hälsan och välbefinnandet hos dina anställda.

Spara tid, administration och pengar

Naprapatlandslaget har kliniker i stora delar av landet, och till företag kan vi erbjuda behandlingar på klinik eller på er arbetsplats. Vi har sedan många år tillbaka avtal med flertalet företag där vi besöker arbetsplatsen och erbjuder både naprapatbehandling, massage ergonomisk rådgivning samt föreläsningar eller gruppträning. Tillsammans mer er skräddarsyr vi ut ifrån ert behov och önskemål.

Så mycket kostar sjukskrivningar företaget

100 st
2 sjukdag/-ar
[anstallda]*[sjukdagar]*2109
SEK / år
(Beräkningen är grundad på medellönen i Sverige 38.000 kr samt lönekostnad hämtat från Verksamt.)

Visste du att..

8 av 10 drabbas av ryggsmärta

Ryggbesvär har en betydande påverkan på samhället och på dig som arbetsgivare. Regelbunden behandling med massage och naprapati på jobbet kan hjälpa dina anställda att må bättre, minska stress och reducera sjukskrivningar.

500 000 kr sparat per år med en minskad sjukdag per person

En minskad sjukdag per person i ett företag med 250 anställda, där varje person har sju sjukdagar per år, sparar arbetsgivaren cirka 500 000 kr per år.

70% av de som får ont i ryggen får tillbaka besvären

Att anlita en naprapat i förebyggande syfte kan därmed spara er pengar samtidigt som era anställda mår bättre.

Avdragsgill för företaget och skattefritt för patienten

Behandlingen är avdragsgill för företaget och skattefri för patienten, vilket gör det till en kostnadseffektiv och fördelaktig investering för både arbetsgivaren och de anställda.

Med ett företagsavtal får du tillgång till:

Egen bokningslänk

Ingen administration krävs av företaget utan dom anställda bokar själva på hemsidan.

Anslutna till samtliga friskvårdsportaler

Benify, Epassi, Wellnet etc.

Möjlighet att skicka vidare till försäkringsbolag

Vi vidarebefordrar fakturan direkt till ert försäkringsbolag.

 

Samlad faktura

Företaget får alla behandlingar på en samlad faktura.

Tidseffektivt

Spara tid genom att dom anställda slipper ta sig till och från klinikerna.

Välutbildade terapeuter

Alla våra terapeuter är välutbildade med examen som naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut.

Önskar ni ett företagsavtal? Fördelarna med behandling på arbetsplatsen är många;

6 av 10 väljer en naprapat

Enligt Skops undersökning skulle 63% av svenskarna föredra att gå till en naprapat istället för vårdcentral vid ryggbesvär – om patientavgiften var densamma. I åldrarna 35–54 år föredrar 68% behandling hos naprapat jämfört med vårdcentral.

Antal kliniker
0
Terapeuter
0 +
Behandlingar / år
0 +

Kontakta oss för mer info

Ta kontakt med Hanna Fridh för information om hur vi kan hjälpa till på just er arbetsplats.

Några av våra nöjda kunder

Vi utför uppdrag hos ett flertal företag och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Här är ett urval av våra nöjda kunder som har upplevt fördelarna med våra professionella behandlingar och tjänster.

Bjorn Borg logo

Vår ambition är att bygga universums bästa arbetsplats, en plats där alla medarbetare trivs, mår bra och kan nå sin fulla potential. På vår resa dit får vi ovärderlig hjälp av Naprapatlandslaget. De är inte bara experter på muskler och leder, utan de har också en djup förståelse för hur man skapar en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

- Henrik Bunge, BJÖRN BORG
ISS

ISS Facility services AB har under flera år samarbetat med Naprapatlandslaget. På vårt huvudkontor har vi naprapatbesök en dag per vecka, vilket är mycket uppskattat bland våra medarbetare och bokningsschemat är oftast fulltecknat. Vi kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.

- Therese Möller, ISS

DLL har några år samarbetat med Naprapatlandslaget vilket har gett positiva resultat för de anställda. En gång i veckan har Naprapatlandslaget kommit till våra lokaler och behandlat våra anställda men också gett råd och tips på övningar som behöver göras mellan behandlingarna för att nå ett långsiktigt resultat. Vi rekommenderar varmt Naprapatlandslaget.

- Victoria Geiborg, DLL
Arctic Securities

Arctic gruppen har sedan 2010 använt Naprapatlandslaget som samarbetspartner för att optimera det förebyggande hälsoarbetet och de anställdas prestation. Arctic har ca 180 anställda vid kontoret i Oslo där Naprapatlandslaget jobbar med muskel- och ledbehandling två dagar i veckan. Samarbetet har fungerat mycket bra. Både kvalité och service överträffar våra krav och förväntningar på en professionell hälsoaktör.

- Birgitte Teigland, ARCTIC

Naprapatlandslaget kommer regelbundet till Åhléns Servicekontor och är mycket uppskattade. Naprapatlandslaget är kompetenta, proffsiga och erbjuder effektiv behandling.

Victor Pettersson, ÅHLENS

Vi får regelbundet besök av Naprapatlandslaget på vårt kontor, vilket är väldigt uppskattat av våra medarbetare. Vi upplever samarbetet enkelt, flexibelt och väldigt proffsigt. Vi kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget!

- Emma Lindberg, MEDIA FAMILY
GANT

Naprapatlandslaget besitter en extraordinär kompetens och har varit en mycket flexibel och enkel samarbetspartner för oss. Att ha dem i huset en dag per vecka är en stor förmån för våra medarbetare och mycket uppskattat.

Charlotte , GANT

Våra ambassadörer

Kajsa Larsson

Skidåkare och äventyrare​

”Jag är en person som älskar all typ av aktivitet, som professionell fri-skidåkare kräver det att jag håller min kropp i god form året runt och det gör jag helst med att cykla långt, vindsurfa, kitea, simma eller springa. Har svårt att sitta still och njuter av att röra på mig varje dag!”

Diana Kämpe
Ultralöpare och atlet

”Jag har gått till Naprapatlandslaget i 9 år och fått en effektiv hjälp, båda med idrottsskador, arbetsrelaterade problem och på massage för snabbare återhämtning. Jag går till Naprapatlandslaget för att jag får akut hjälp med mitt problem, samtidigt som jag får övningar och tips på hur jag kan undvika samma problem framöver.

Det är alltid ett kunnigt och supertrevligt bemötande, som är uppmuntrande och motiverande. Det är enkelt att boka tid via hemsidan och jag har flera gånger fått hjälp på en lördag, vilket har varit ovärderlig för mig”

Joanna Swica
Entreprenör och träningsprofil

”För mig som löpare men även personlig tränare och löpcoach är kontakten med naprapatlandslaget oerhört viktig. Inte nog med att jag får hjälp med att hålla min kropp skadefri så är denna en expertis jag för vidare till mina kunder och har i dagsläget en stor grupp av löpare som går hos bland annat Kajsa Blom i Sundbyberg. Det har hjälp dem oerhört mycket i deras vanligaste åkommor som löpare och jag är oerhört glad över samarbetet. Min höft med. ;)”

Sofia Henriksson
Kock och influencer

”Vilken skillnad det har gjort och gör för mig att gå till Naprapatlandslaget och Mats kontinuerligt! Idag har jag så mycket mindre smärta i både nacke och benhinnor, jag har fått övningar för både rörlighet och för att stärka upp min kropp så att jag orkar med både vardag och olika lopp. Jag är så tacksam och glad för att ha hittat till Naprapatlandslaget och idag har de en självklar plats i mitt liv.”

Vilda Forsén
Äventyrare och egenföretagare

”Känner mig alltid så väl omhändertagen och lär mig mer och mer om min egna kropp för varje gång. Det är en av de bästa investeringarna jag kan göra för min kropp och för att minska ev skaderisker när jag är ute på äventyr eller tar mig för större utmaningar!”