Din naprapat i Göteborg Nordstan – Naprapatlandslaget

Hos oss hittar du våra två drivna och professionella naprapater med lång erfarenhet, vass kompetens och ett genuint intresse för människokroppen. 

Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre samt ge adekvata hemövningar för att påskynda och smärtlindra dina besvär. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk, käksmärta och migrän, tennis- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär. 

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

  • Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

Här hittar du oss

Kliniken hittar du på Östra Hamngatan 17, i Regus kontorshotell lokaler. Kliniken fins ett stenkast från Nordstan.

Vi välkomnar både privata och företagspatienter, med eller utan friskvårdsavtal och/eller företagshälsovård.

Om Naprapatlandslaget 

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Adress

Östra Hamngatan 17, 411 10 Göteborg

Vägbeskrivning

Vi finns i Regus kontorshotell.

Öppettider

Måndag-Fredag 07.00-17.00

Helg & röda dagar- Jour.

Vi som jobbar här

Emil Amberntsson
BOKA TID