Naprapatlandslaget Halmstad – det naturliga valet för dig med smärta och besvär i rörelseapparaten

Den första september 2022 öppnade vi Naprapatlandslaget i Halmstad. Vi är så glada att kunna erbjuda vår professionella hjälp även här. På kliniken hittar du Andreas Malmberg och Mikaela Pierre Tengvall, båda legitimerade naprapater med flera års erfarenhet.

Vi hjälper dig med smärta och besvär i hela rörelseapparaten såsom ryggskott, nackspärr, musarmbåge, huvudvärk, yrsel och idrottsskador. Alla är precis lika välkomna, elitidrottare som soffpotatis, ung som gammal!

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom; mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignaler från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återfå balans i kroppen så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR

Adress

Tre hjärtans väg 2, 30241 Halmstad

Vägbeskrivning

Kliniken ligger i Ready4works lokaler på Tre Hjärtans väg 2, intill Halmstad flygplats. Vid kliniken finns gratis parkering samt busshållplats inom 100 meter (hållplats Tre Hjärtans Väg). Cykelavstånd från större delen av staden. Hiss finns på baksidan av byggnaden.

Öppettider

Måndag till fredag: 07-18
Vi har även öppet vissa helger!

Vi som jobbar här

Andreas Malmberg
BOKA TID
Mikaela Pierre Tengvall
BOKA TID
Cecilia Håkansson
BOKA TID