skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM HANINGE

Din naprapat i Haninge – Naprapatlandslaget

På Posiedons Torg, ett stenkast från Haninge centrum, ligger Naprapatlandslaget Haninge. Här erbjuder vi behandling av muskel-och ledbesvär. Vi hjälper med problem som bland annat:
Huvudvärk
Nackspärr
Ländryggssmärta/ryggskott
Axelbesvär
Tennisarm
Händer och fötter
Vi finns på gångavstånd från Handenterminalen och parkering finns tillgänglig vid Poseidons gränd, alternativt i Haninge Centrum. Vi ser fram emot ditt besök!
Varmt välkommen,
Mikaela, Daniel & Jenny

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top