Välkommen till Naprapatlandslaget i Kalmar!

Vårt mål är att kunna erbjuda alla människor vår professionella hjälp med muskel- och ledbehandling, oavsett om olyckan varit framme eller om man vill ha hjälp i förebyggande syfte.

På kliniken arbetar naprapaterna Manfred Löfström, Daniel Wesslund och Sandra Wesslund. I juli får gänget ett extra tillskott av Olivia Ahlgren.

Daniel tar även emot patienter för ultraljudsdiagnostik och stötvåg.

Vi finns i nya lokaler på Torsåsgatan i centrala Kalmar. Ni hittar oss en kort promenad från köpcentret Giraffen. Kliniken är lättillgänglig via både Erik Dahlbergs väg, Esplanaden och Södra vägen. Parkering finns i anslutning till huset (3 timmar p-skiva).

Priser

För vår klinik i Kalmar gäller följande priser.

  • Nybesök/återbesök: 795 kr
  • Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)
  • Ultraljudsundersökning: 945 kr

Pensionär: 10% rabatt
Student: 15% rabatt

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. De flesta av oss är naprapater, utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi har dock även kiropraktorer, fysioterapeuter och massageterapeuter på vissa kliniker. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Ibland upplevs ett eller flera mentala och/eller fysiska symtom såsom smärta, trötthet eller stelhet. Symtomen är en varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återupprätta balans så att bättre livskvalitet uppnås. Har du ont i ryggen, nacken eller någon annanstans? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma till rätta med dina problem!

Adress

Torsåsgatan 1 G, 392 39 Kalmar

Vägbeskrivning

På Torsåsgatan i centrala Kalmar hittar ni oss, bara en kort promenad från köpcentret Giraffen. Lättillgängligt via både Erik Dahlbergs väg, Esplanaden och Södra vägen. Parkering finns precis utanför kliniken (p-skiva 3 h). Välkommen!

Öppettider

Måndag-fredag 08.00-17.00

Diagnostiskt ultraljud

Vi erbjuder även undersökning med diagnostiskt ultraljud.

Vi som jobbar här

Daniel Wesslund
BOKA TID
Sandra Wesslund
BOKA TID