skip to Main Content
NAPRAPAT

KALMAR

Äntligen har vi öppnat Naprapatlandslaget i Kalmar!

Nu har vi öppnat Naprapatlandslagets klinik i Kalmar. Vårt mål är att kunna erbjuda alla människor vår professionella hjälp med muskel- och ledbehandling, oavsett om olyckan varit framme eller om man vill ha hjälp i förebyggande syfte. Vi är därför extra glada att äntligen kunna erbjuda våra tjänster även här.

På kliniken arbetar Daniel och Sandra Wesslund. Daniel tar även emot patienter för ultraljudsdiagnostik och stötvåg.

Priser

För vår klinik i Kalmar gäller följande priser.

  • Naprapatbehandling: 740 kr
  • Studentpris: 650 kr
  • Friskvård/massage: 925 kr

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. De flesta av oss är naprapater, utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi har dock även kiropraktorer, fysioterapeuter och massageterapeuter på vissa kliniker. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Ibland upplevs ett eller flera mentala och/eller fysiska symtom såsom smärta, trötthet eller stelhet. Symtomen är en varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återupprätta balans så att bättre livskvalitet uppnås. Har du ont i ryggen, nacken eller någon annanstans? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma till rätta med dina problem!

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top