Naprapatlandslaget Luleå – din lokala naprapat

Naprapatlandslaget Luleå håller till i det anrika gamla Kurirenhuset på Stationsgatan 36.

Hos oss träffar du våra engagerade och duktiga naprapater Karolina Riis och Robin Askebrand som ger dig snabb hjälp med besvär från rygg, nacke, axlar och andra muskel- och ledbesvär. Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling utifrån dina förutsättningar och behov. Hos oss får du ett gott bemötande så att du känner dig trygg.

Behandlingsmetoder

Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Ledbehandling
  • Muskelbehandling
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi består av naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter – alla med ett brinnande intresse för rörelseapparaten och hög kunskapsnivå från en gedigen högskoleutbildning. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom – mentalt och/eller fysiskt (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen utgör en varningssignal från kroppen om skada och något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans så att bättre livskvalitet uppnås. Vi ger dig även tips och råd om övningar, rehabilitering och ergonomi som du kan göra hemma för att själv påverka behandlingsresultatet på bästa sätt.

Priser:

  • Nybesök/återbesök: 820 kr
  • Massage/friskvård: 995 kr (inkl. 25% moms)
  • Helgpris: 920 kr

Välkommen till oss!

Adress

Stationsgatan 36, 972 32 Luleå

Vägbeskrivning

Vi finns i gamla Kurirenhuset, Stationsgatan 36. Ingång via stentrappan på hörnet. Ta höger i foajén, sen hissen till våning fem eller ta två trappor upp.

Öppettider

Måndag – Fredag: 07.30 – 16.00.
Akuta tider varje dag.

Vi som jobbar här

Karolina Riis
BOKA TID