skip to Main Content
NAPRAPAT

LULEÅ

Din naprapat i Luleå – Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget Luleå öppnade upp i maj 2020 i det anrika gamla Kurirenhuset på Stationsgatan 36.

Hos oss hittar du engagerade och duktiga naprapater, och får du snabbt hjälp med dina besvär från rygg, nacke, axlar och andra problem kopplade till muskler och leder. Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling utifrån dina behov. Vi har fokus på att du får ett gott bemötande och känner dig trygg.

Behandlingsmetoder

Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

Ledbehandling
Muskelbehandling
Medicinsk akupunktur
Stötvågsbehandling
Hemövningar och ergonomirådgivning

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Priser hittar du här.

Välkommen

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top