skip to Main Content
NAPRAPAT

SÖDERTÄLJE

Naprapatlandslaget Södertälje

Din naprapat i Södertälje. Vi hjälper dig med dina problem.

Välkommen till Södertäljes största naprapatklinik, som ligger i anrika Badhotellet strax intill Södertälje centralstation. Badhotellet stod klart 1899 och är i hjärtat av Södertälje, och här har vi hjärtat och passionen riktat mot att lösa dina problem med ont i kroppen.
På Naprapatlandslaget Södertälje träffar du kunniga och engagerade terapeuter med ett brett behandlingsregister. Vi behandlar allt från akuta ryggskott och nackspärr till mer långvariga besvär i kroppen. Teamet, som består av Daniel, Dan och Belén har i tillägg till de ”vanliga åkommorna” ett djupt intresse för idrottsmedicin, och har erfarenhet inom idrottens värld. Naprapaterna i Södertälje samarbetar med flera lokala idrottsklubbar.
Många uppsöker oss för arbetsrelaterade besvär efter kontorsittande/hemmajobb etc.
Vi har också företagsavtal, kontakta oss gärna om ni  önskar mer information om detta.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Pris:

  • Ny- och återbesök: 780 kr
  • Studenter: 650 kr
  • Massage: 890 kr
  • Akuttider på helger: 900 kr

Välkommen!

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top