Din naprapat i Södertälje. Vi hjälper dig med dina problem.

Välkommen till Södertäljes största naprapatklinik som ligger i anrika Badhotellet strax intill Södertälje centralstation. Badhotellet stod klart 1899 och ligger i hjärtat av Södertälje. På Naprapatlandslaget har vi hjärtat och passionen riktat mot att lösa dina problem med smärtor och besvär i kroppen.
 
På Naprapatlandslaget Södertälje träffar du kunniga och engagerade terapeuter med ett brett behandlingsregister. Vi behandlar allt från akuta ryggskott och nackspärr till mer långvariga besvär i kroppen. Teamet, som består av Daniel, Belén, Douglas och Doris, har i tillägg till de ”vanliga åkommorna” ett djupt intresse för idrottsmedicin och har erfarenhet inom idrottens värld. Naprapaterna i Södertälje samarbetar med flera lokala idrottsklubbar. 
 
Många uppsöker oss för arbetsrelaterade besvär orsakade av kontorssittande och hemmajobb etc.
 
Vi har också företagsavtal. Kontakta oss gärna om ni önskar mer information om detta.

Lördagsöppet

Vi är glada att meddela att Naprapatlandslaget Södertälje nu har utökat våra öppettider och erbjuder lördagsöppet för att bättre passa dina behov. Vår erfarna naprapat Doris är tillgänglig på lördagar för att erbjuda professionell vård och behandling. Nu kan du få den hjälp du behöver även under helgen. Boka din tid hos oss för en helhetsupplevelse av välbefinnande och hälsa.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Våra priser

  • Ny- och återbesök: 795 kr
  • Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)
  • Akuttider på helger: 930 kr

Varmt välkommen!

Adress

Järnagatan 16, 151 73 Södertälje

Vägbeskrivning

Kliniken ligger i Badhotellet på 1:a våningen, mittemot Södertälje C och med Actic Södertälje park som närmaste granne. Goda parkeringsmöjligheter utanför och buss- och pendeltågsstation just bredvid.

Öppettider

Måndag – Fredag, 08.00 – 18.00

Lördag, 11.00 – 14.00

Akuta tider varje dag.
(Öppettiderna kan variera)

 

Vi som jobbar här

Daniel Høeg
BOKA TID
Belén Illanes Lopez
BOKA TID
Doris Hansson Kalmár (Södertälje)
BOKA TID