Din naprapat i Norrtälje – Naprapatlandslaget Norrtälje

Vi är belägna mitt i den nya hamnen. Här träffar du kunniga och professionella naprapater med ett brett utbud av behandlingsmetoder. Vi behandlar såväl akuta som långvariga problem, hjälper till med rehabilitering samt träning. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan för hur du på bästa och snabbaste sätt ska bli smärtfri.

Hur jobbar naprapaten?

Vi jobbar med olika tekniker och behandlingsmetoder för att hitta det som passar dig och ditt besvär. Framför allt jobbar vi med följande tekniker hos oss:

  • Ledbehandling (justering, mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Dry needling
  • Stötvåg

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom; mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignaler från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig att återfå balans i kroppen så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Adress

Östra Rögårdsgatan 9A, 761 32 Norrtälje

Vägbeskrivning

Vi är belägna i den nya hamnen. Huset är ett lägenhetshus med roströd fasad. Mitt emot oss hittar du AutoMat, Humana och Hår och Hudkällan.

Öppettider

Måndag-torsdag: 07:00-19:00
Fredag: 07:00-18:00

Akuttider finns varje dag!

Vi som jobbar här

Thomas Illiminsky
BOKA TID
Robin Bejman (f.d. Palmgren)
BOKA TID