skip to Main Content
NAPRAPAT

NORRTÄLJE

Din naprapat i Norrtälje – Naprapatlandslaget Norrtälje

Välkommen till Naprapatlandslaget i Norrtälje.

Vi är belägna mitt i den nya hamnen. Här träffar du kunniga och professionella naprapater med ett brett utbud av behandlingsmetoder. Vi behandlar såväl akuta som långvariga problem, hjälper till med rehabilitering samt träning. Tillsammans med dig lägger vi upp en plan för hur du på bästa och snabbaste sätt ska bli smärtfri.

Våra behandlingstekniker/ hur jobbar naprapaten

Vi jobbar med olika tekniker och behandlingmetoder för att hitta det som passar dig och ditt besvär. Famfør allt jobbar vi med följande tekniker hos oss:

  • Ledbehandling (justering, mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Dry needling
  • Stötvåg

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

 

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top