skip to Main Content
NAPRAPAT

ÖREBRO

Din naprapat i Örebro – Naprapatlandslaget

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget Örebro!

Hos oss hittar du våra fyra drivna och professionella naprapater, med erfarenhet, kompetens och ett genuint intresse för människokroppen. Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär, allt från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk och migrän, tennis/padel- och golfarmbåge eller knä och ankelbesvär. 

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

·      Ledbehandling (Justering/ manipulation samt mobilisering)

·      Muskelbehandling

·      Medicinsk akupunktur

·      Stötvågsbehandling

·      Hemövningar och ergonomirådgivning

Våra naprapater Marcus som tidigare drev NHK och har gedigen erfarenhet. När NHK blev Naprapatlandslaget tillkom Emil som tidigare jobbat i Stockholm. Trycket i Örebro är stort och sommaren 2021 förstärkes gruppen med David och Mia.

Här hittar du oss

Kliniken hittar du på Oskarsparken 7. Kliniken finns intill Oskarsparken.

Vi erbjuder bra öppettider från tidig morgon till kväll, och välkomnar båda privata, försäkrings, företagspatienter med friskvård och företagshälsovård.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

 

 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top