NAPRAPAT
ÖREBRO

Din naprapat i Örebro – Naprapatlandslaget

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget Örebro!

Hos oss hittar du drivna och professionella naprapater med erfarenhet, kompetens och ett genuint intresse för människokroppen. 

Vårt mål är att ge dig en grundlig undersökning och genomföra rätt behandling så att du mår bättre. Vi hjälper dig med olika typer av akuta och långvariga besvär – allt från arbetsrelaterade besvär till idrottsskador. Vanliga problem vi ser hos oss är nacke-, rygg- och bäckenbesvär, smärta i axlar, huvudvärk/migrän, tennis/padel- och golfarmbåge eller knä- och fotledsbesvär. 

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingstekniker

  • Ledbehandling (justering/manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur/dry needling
  • Stötvågsbehandling
  • Hemövningar och ergonomirådgivning

På kliniken träffar du de duktiga naprapaterna Marcus, Emil, Johan och Kalle.

Här hittar du oss

Kliniken hittar du på Oskarsparken 7, precis intill Oskarsparken.

Vi erbjuder bra öppettider från tidig morgon till kväll och välkomnar båda privata, försäkrings- och företagspatienter med friskvård och företagshälsovård.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Adress

Oskarsparken 7, 702 12 Örebro

Vägbeskrivning

Kliniken finns intill Oskarsparken.

Öppettider

Måndag-torsdag: 07.30-18.30
Fredag: 07:30-14:30

Akuttider alla dagar!

Vi som jobbar här

Marcus Flyning
BOKA TID
Emil Juselius Flink
BOKA TID
Kalle Husa
BOKA TID