skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM HAGASTADEN

Naprapat Stockholm – Vasastan – Hagastaden

På Naprapatlandslaget Hagastaden hittar du professionella och duktiga naprapater. Vi försöker hitta en tid till dig snabbt, och genom undersökning och rätt behandling få dig smärtfri så att du kan röra dig besvärsfritt.

Söker du naprapat i Hagastaden, är Naprapatlandslaget det naturliga valet, vi har erfarenhet, kompetens och ett brett utbud av behandlingstekniker. Naprapat Carl-Robert Kårell tar emot alla diagnoser och besvär kopplade till muskler och leder och genomför alltid en noggrann undersökning. Följande tekniker/ behandlingsmetoder används av Carl-Robert:

  • Ledbehandling (justering/ manipulation samt mobilisering)
  • Muskelbehandling
  • Medicinsk akupunktur/ Dry needling
  • Stötvåg
  • Ultraljud  – vid vissa besvär kan vara bra att undersöka med ultraljud för att se vilka strukturer som är påverkade för att välja optimal behandling.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är  utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top