Din naprapat i Stockholm

Varm välkommen till Naprapatlandslaget Hornstull

Hos oss hittar du erfarna och professionella naprapater Johanna Starborg och Daniel Ryholt. Vi har lång erfarenhet och är genuint intresserade av att hjälpa dig med dina besvär.

Vi ger dig en grundlig undersökning för att kunna behandla dig på rätt sätt. Vi behandlar både akuta och långvariga besvär. Exempel på besvär som vi kan hjälpa till med är ryggskott, nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge, hälsporre och impingement.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar:

  • ledjustering
  • mobilisering
  • dry needling
  • stötvåg
  • akupressur
  • rehabilitering/hemövningar.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

Adress

Hornsgatan 170, 117 28 Stockholm

Vägbeskrivning

Du hittar kliniken på Hornsgatan, precis intill tunnelbanan.

Öppettider

Måndag – Fredag: 07.00 – 19.00.

Akuta tider varje dag.

Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Daniel Ryholt
BOKA TID
Johanna Starborg
BOKA TID