skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM HORNSTULL

Din naprapat i Hornstull, Stockholm – Naprapatlandslaget

Varm välkommen till Naprapatlandslaget Hornstull

Hos oss hittar du 2 erfarna och professionella Naprapater & en Fysioterapeut. Vi har lång erfarenhet och är genuint intresserade av att hjälpa dig med dina besvär.
Vi ger dig en grundlig undersökning för att kunna behandla dig på rätt sätt. Vi behandlar både akuta och långvariga besvär. Ex på besvär som vi kan hjälpa till med; ryggskott, nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge, hälsporre, impingment & rehabilitering.
Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar:
-ledjustering
-mobilisering
-dry needling
-stötvåg
-akupressur
-rehabilitering/hemövningar
Kliniken startade september 2020, våra Naprapater Andreas och Johanna har varit med sedan start. Vårt nyaste tillskott Jessica har mer än 10 års erfarenhet.
Du hittar kliniken på Hornsgatan, precis intill tunnelbanan.

 

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top