NAPRAPAT
STOCKHOLM LIDINGÖ

Din naprapat på Lidingö – Naprapatlandslaget

Naprapat Viktor Tunberg har lång erfarenhet utav undersökning och behandling av muskel- och ledbesvär. Han jobbar med patienter i alla åldrar och med alla typer muskel- & ledbesvär oavsett om det är en idrottsskada, belastningsskada eller ett långvarigt besvär. Viktor har jobbat både i Norge och lokalt på Bosön där han tillbringat många timmar i samband med hans tidigare aktivitet i Sveriges landslag i amerikansk fotboll.

Patienten i centrum

Hos Viktor är patienten alltid i fokus. Service, empati, ett varmt välkomnande och omhändertagande är viktiga ingredienser i Viktors roll som naprapat. Viktor själv har ett stort intresse för styrketräning, funktionell träning, crossfit, kost och nutrition.

Viktor använder sig av behandlingstekniker som manipulation (med och utan så kallad ”droppteknik”) mobilisering, pressur av triggerpunkter, massage, medicinsk dry needling samt neurologisk akupunktur. Han kompletterar också behandlingen men passande rehab-/prehabövningar och rådgivning – allt för att förbättra funktionen hos patienten. Självklart sker all behandling och rådgivning med en variation utifrån patientens förutsättning.

Välkommen!

Se våra priser HÄR.

Adress

Stockholmsvägen 33, 181 33 Lidingö

Vägbeskrivning

Kliniken ligger på Stockholmsvägen 33, våning 4. Kliniken ligger centralt på Lidingö i Torsvik. En minut från brofästet och nästan alla bussar till och från stan stannar här. 1 timmes parkering direkt utanför. Välkommen!

Öppettider

Mån-fre: 08.00-18.00
Akuttider varje dag.

Vi som jobbar här

Viktor Tunberg
BOKA TID