Din naprapat på Liljeholmen – Naprapatlandslaget

Välkommen till Naprapatlandslaget Liljeholmen. Vår klinik ligger väl synlig på markplan mitt emot tvärbanan. Belägen nära tunnelbanan och Liljeholmsgallerian. Hos oss på Liljeholmen är strävan är att du som patient ska känna dig nöjd och trygg efter behandlingen, där du får svar på dina frågor och funderingar om dina besvär. Vår styrka är att vi sätter människan i fokus och ser till helheten och belastningar över tid, behandlar smärtor och obalanser i kroppen för att sedan upprätthålla funktionen och långsiktigt få en fungerande kropp.

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 70 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka. Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

Välkommen!

Adress

Liljeholmsgränd 2, 117 62 Stockholm

Vägbeskrivning

Precis utanför Liljeholmens t-bana och tvärbana finns vi på gatuplan i väl synliga lokaler. Välkommen!

Öppettider

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00. Akuta tider varje dag. Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Jon Dannborg
BOKA TID
Eric Gryting
BOKA TID
Hanna Ryding
BOKA TID