skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM LILJEHOLMEN

Inför ditt besök: Pga rådande omständigheter berörande Covid-19, ber vi samtliga patienter att komma tidigast 5 minuter innan avtalad tid. Om du blir tidigare än så, ber vi dig vänta utanför kliniken! Tack för er förståelse, vänligen Jon & Jenny.


Din naprapat på Liljeholmen – hos oss garanterar vi dig professionell hjälp

Naprapatlandslaget har förvärvat Backbone klinikerna. Verksamheten fortsätter som vanligt men under Naprapatlandslagets namn. 

Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål. Varje dag utsätts du för belastningar som sätter din kropp i obalans. Efter ett tag upplevs ett eller flera symtom, mental och/eller fysisk (smärta, trötthet, stelhet etc). Symtomen är varningssignal från kroppen om skada – något måste göras för att återupprätta optimal funktion. Vårt jobb är att hjälpa dig till balans, så att bättre livskvalitet uppnås.

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 40 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar.

Se våra priser HÄR.

Alltid lördagsöppet på Odenplan, 10.00-15.00.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet.

Välkommen!

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top