Naprapatlandslaget Vallentuna

Varmt välkommen till Naprapatlandslagets klinik i Vallentuna! Här får du träffa vår duktiga legitimerade naprapat Jimmy Dandemar med flera års erfarenhet. Jimmy har till sin hjälp sin duktiga kollega Sofia Axelsson. Hos oss är det viktigt att du får ett gott bemötande och känner dig trygg! Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling efter dina behov. Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Muskelbehandling
  • Ledbehandling
  • Rehabilitering
  • Medicinsk akupunktur/dry needling
  • Stötvågsbehandling

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Varmt välkommen!


Våra priser

NAPRAPAT
Nybesök/återbesök: 820 kr
Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)

NAPRAPATSTUDENT:
Nybesök/återbesök: 635 kr
Friskvård/massage: 790 kr (inkl. 25% moms)

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

Adress

Tellusvägen 43, 186 36 Vallentuna

Vägbeskrivning

Du hittar oss i kontorshotellet bakom Vallentuna Gymnasium. Ingång från Tellusvägen 43, vi finns i korridoren till höger på bottenvåningen. Parkering finns precis utanför.

Öppettider

Måndag – Torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 08:30-16:00

Varierande öppettider under sommaren. Vänligen se online-bokningen för tillgängliga tider.

Akut ont? Hittar du ingen tid som passar via onlinebokningen? Prova ringa vår kliniktelefon så kanske vi har möjlighet att hjälpa dig utanför ordinarie arbetstider.
Tfn: 070-254 99 38

Vi som jobbar här

Jimmy Dandemar
BOKA TID