Naprapatlandslaget Vallentuna

Varmt välkommen till Naprapatlandslagets nya klinik i Vallentuna! Här får du träffa våra duktiga naprapater Nina Lövgren och Jimmy Dandemar, båda legitimerade naprapater med flera års erfarenhet från kliniker i Solna och Norrtälje. Hos oss är det viktigt att du får ett gott bemötande och känner dig trygg! Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling efter dina behov. Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Muskelbehandling
  • Ledbehandling
  • Rehabilitering
  • Medicinsk akupunktur/dry needling
  • Stötvågsbehandling

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Varmt välkommen!

Se våra priser HÄR.

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

Adress

Tellusvägen 43, 186 36 Vallentuna

Vägbeskrivning

Du hittar oss i kontorshotellet bakom Vallentuna Gymnasium. Ingång från Tellusvägen 43, vi finns i korridoren till höger på bottenvåningen. Parkering finns precis utanför.

Öppettider

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00. Akuta tider varje dag. Jourtider på helgerna.

Vi som jobbar här

Jimmy Dandemar
BOKA TID
Nina Lövgren
BOKA TID