Naprapatlandslaget feat. Vallentuna Padel

Vi är oerhört stolta över att vara en del av Vallentuna Padel och finnas på plats där det verkligen händer! Våra naprapater finns till hands främst eftermiddagar och kvällar och kan därigenom bidra med proffsig hjälp såväl innan som efter skadan varit framme.

Läs mer om förebyggande åtgärder för ett effektivt och skademinimerande spel i denna artikel;

Padelarmbåge – så blir du av med dina problem (och eleverar ditt game)


Våra naprapater

Vår legitimerade naprapat Jimmy Dandemar har flera års erfarenhet inom manuell medicin och idrottsmedicin. Han kommer från en egen idrottsbakgrund på hög nivå och intresset har följt honom in i arbetslivet. Jimmy har jobbat med både hockey- och fotbollslag och har ett genuint intresse för all typ av bollsport. Han ägnar själv en hel del tid på padelbanan – kanske möts ni inte bara i behandlingsrummet?!

Hos oss är det viktigt att du får ett gott bemötande och känner dig trygg! Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling efter dina behov. Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Muskelbehandling
  • Ledbehandling
  • Rehabilitering
  • Medicinsk akupunktur/dry needling
  • Stötvågsbehandling

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Varmt välkommen!

Våra priser

Nybesök/återbesök: 820 kr
Friskvård/massage: 995 kr (inkl. 25% moms)

Adress

Stängselbodavägen 2, 186 92 Vallentuna

Vägbeskrivning

Vi finns belägna inne i den nya, fina anläggningen Vallentuna Padel. Varmt välkommen!

Öppettider

Onsdagar: 18:00-21:00

Vi som jobbar här