skip to Main Content
NAPRAPAT

STOCKHOLM VALLENTUNA PADEL

Bilden föreställer två padelspelare och ska illustrera vad en naprapat kan göra vid skador i samband med padel.


Naprapatlandslaget feat. Vallentuna Padel

Vi är oerhört stolta över att vara en del av Vallentuna Padel och finnas på plats där det verkligen händer! Våra naprapater finns till hands främst eftermiddagar och kvällar och kan därigenom bidra med proffsig hjälp såväl innan som efter skadan varit framme.

Läs mer om förebyggande åtgärder för ett effektivt och skademinimerande spel i denna artikel;


Våra naprapater

Våra naprapater, Jimmy Dandemar och Nina Lövgren, är båda legitimerade med flera års erfarenhet inom manuell medicin och idrottsmedicin. Båda kommer från en egen idrottsbakgrund på hög nivå och intresset har följt dem in i arbetslivet. Nina har tidigare jobbat med fotbollslag och är van att handskas med både akuta idrottsskador och överbelastningsskador. Jimmy har jobbat med både hockey- och fotbollslag och har ett genuint intresse för all typ av bollsport. De ägnar själva en hel del tid på padelbanan – kanske möts ni inte bara i behandlingsrummet?!

Hos oss är det viktigt att du får ett gott bemötande och känner dig trygg! Du som patient står i fokus och får alltid en ordentlig undersökning, diagnos och behandling efter dina behov. Vi arbetar med olika tekniker och behandlingsformer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt:

  • Muskelbehandling
  • Ledbehandling
  • Rehabilitering
  • Medicinsk akupunktur/dry needling
  • Stötvågsbehandling

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Varmt välkommen!

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top