skip to Main Content
NAPRAPAT

VEMDALEN

Naprapatlandslaget Vemdalen  – din naprapat i Vemdalsskalet

Kliniken, som är öppen året runt, finns på Vemdalsskalet vid Skalets Torg. Vi tar hand om akuta likväl som långvariga besvär med rörelseapparaten. Hos oss kommer du in akut med skidpjäxorna på om ryggen strular eller bokar en tid för besvär du haft en längre tid. Du får behandling av legitimerad naprapat, kiropraktor eller massör som har hög kompetens och erfarenhet.

Utöver manuell behandling, såsom ledmanipulering/mobilisering, akupressur, massage och stretch, kan vi erbjuda stötvågsbehandling, medicinsk laser, dry needling/akupunktur mm. Hos oss är alla välkomna! Oavsett om du bara är här på skidsemester och behöver akut hjälp eller om du bor i närheten och behöver regelbunden uppföljning kan vi hjälpa dig att bli fri från din smärta!

Priser:

  • Nybesök/återbesök: 780 kr
  • Friskvård/massage: 975 kr (inkl. moms)
  • Skistar: 650 kr
  • Local/bybor: 700 kr
  • Bästa grannar: 720 kr

Om Naprapatlandslaget

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja med över 50 kliniker utspridda i Sverige och Norge. Att vi är så många är även vår styrka, Naprapatlandslaget utvecklas ständigt och vår vision är att förbli ledande inom vårt yrke. Vi är legitimerade naprapater och utbildade vid Naprapathögskolan i Stockholm. Vi genomgår fortlöpande både interna och externa kurser och utbildningar och gör allt för att få dig bra!

Välkommen!

Behandlingar avbokas senast 24 h innan avtalad tid. Avbokningar senare än 24 h belastas kunden i sin helhet. 

VÅRA TERAPEUTER

Back To Top