Blogg

NAPRAPATLANDSLAGET EXPANDERAR PÅ ÖSTERMALM

Ny klinik: Naprapatlandslaget Östermalm

Naprapatlandslaget startade sin resa 2002 med siktet högt inställt för att förbättra folkhälsan i Skandinavien. Nu, 20 år senare, är företaget världsledande inom naprapatin med över 30 kliniker bara i Sverige och över 160 anställda.

Behovet av naprapater är stort i huvudstaden och nu slår vi upp portarna till vår andra klinik på Östermalm och inte mindre än vår 18:e (!) klinik i Stockholm.

På Naprapatlandslaget Östermalm hjälper vi dig med undersökning och behandling av akuta och långvariga besvär från muskler och leder såsom huvudvärk, stel nacke, axelproblem, ryggsmärta och idrottsskador. Våra legitimerade naprapater har lång erfarenhet och bred kompetens.

Kliniken är gynnsamt belägen på markplan i korsningen Sturegatan/ Vallhallavägen – endast ett stenkast från Stockholm Stadion. Med närhet till bussar, tunnelbana och Roslagsbanan vid Tekniska Högskolan är alla kommunala transportmedel möjliga. Parkering finns alldeles i närheten på Valhallavägen eller vid Sophiahemmet. Vi tror och hoppas att vi kan komma närmare stadens studenter och lärarkår i och med denna placering med Musikhögskolan, KTH, Sophiahemmet, GIH och Universitetet runt hörnet. Vi erbjuder förmånliga priser till studenter.

På kliniken jobbar Kristoffer Söderström, Linnea Rydberg och Diana Vishaj. Alla är legitimerade naprapater med sina rötter i Stockholm. Kristoffer och Diana är nykomlingar på Naprapatlandslaget men har flera år på nacken inom sin yrkesprofession. Linnea jobbar i dagsläget på vår klinik i Arenastaden men kommer nu vara på båda klinikerna.

Kristoffer Söderström är senior legitimerad naprapat med expertis inom svåra och långvariga symtom. Han är en tidigare ishockeyspelare som nu sadlat om till Brasiliansk Jiu-Jitsu. Kristoffers mål är att minska smärta och besvär och optimera funktionen i kroppen hos allt från vardagshjältar till världsatleter.  

Linnea Rydberg är senior legitimerad naprapat med över 10 års erfarenhet i bagaget. Hon behandlar alla typer av besvär – såväl långvariga som akuta, relaterade till smärta såväl som funktion. Hon brinner lite extra för besvär kopplade till fötter, käkar och graviditet och har jobbat mycket med gånganalyser och ortopedteknik.  

Diana Vishaj är legitimerad naprapat men även personlig tränare. Hon har förstått kopplingen mellan kropp och själ och lägger stor vikt vid mentalt välmående. Hos Diana träffar du en varm, träningsintresserad och entusiastisk naprapat med siktet högt inställt för att du ska må bra på alla plan.  


Boka din tid online eller på tfn 010-768 10 30.

Varmt välkommen!

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email