Blogg

NAPRAPATLANDSLAGET GÖTEBORG

Naprapat David Tveit till Naprapatlandslaget Göteborg

Nu kan du boka din för undersökning och behandling av dina muskel- och ledproblem hos Naprapatlandslaget Göteborg.

Du hittar kliniken på Östra Hamngatan 17 i Regus kontorshotell.

Läs mer om oss här.

För att boka tid kan du ringa 010 – 768 10 30, eller enkelt boka online och se lediga tider på denna länken.

Vår naprapat David Tveit (email: david@naprapatlandslaget.se) tar hand om dig.

Naprapatlandslaget Göteborg – för den som vill må eller prestera bättre.

I tillägg till undersökning och behandling  ger vi dig övningar som ger dig snabbare läkning och bättre kroppskvalitet. Du  kan även se tips och övningar på vår YouTube-kanal. Här är en video med 3 enkla övningar för ryggen:

Välkommen till oss!

YouTube player

Om Naprapatlandslaget

Vår story

Naprapatlandslagets grundare möttes på Scandinavian College Of Manual Medicine/ Naprapathögskolan i 2002. Vi hade en gemensam förståelse för att det bästa sättet att hjälpa den moderna människans smärtproblematik var genom naprapati. Vi ville hjälpa folk att bli friskare, och göra en skillnad i samhället då muskel- och ledproblem fortfarande är den största orsaken till sjukskrivningar! Efter att ha undersökt marknaden av naprapater insåg vi att det saknades en större aktör med duktiga naprapater som tillsammans arbetade för att utveckla sig själva och behandlingsformen. Drömmen om att skapa världens största och ledande naprapatkedja var fött.

Idag ser vi stolt tillbaka på vår resa, fyllt av hårt arbete och slit. Resultatet är ett unikt gäng med positiva och duktiga terapeuter, som varje dag gör sitt yttersta för att hjälpa människor till en bättre vardag. Vi är väldigt stolta över att vi både har skapat en trygg och utvecklande arbetsplats för över 100 naprapater, och att vi utvecklar branschen och kompetensen så att vi kan ge den bästa behandlingen varje dag. Våra kunder är allt från “mannen på gatan” till toppidrottsutövare, och företag som satsar på sina anställda. Vi har ett fokus; att utveckla hälsan till den vi har framför oss. Framåt satsar vi på kontinuerlig växt så att ännu flera kan ta del av vår vision – bäst på muskel- och ledbehandling!

VÅR MISSION: Ett friskare Skandinavien

Om Naprapat David Tveit

IMG_5013.JPG

David arbetar med smärtor och funktionsnedsättningar i hela kroppen, där led och muskelbehandling är en stor del i processen för att hjälpa sina patienter att ta kontroll över sina kroppar och minska smärtan. Primärt är att hitta orsaken till smärta, lindra smärta och återställa kroppens funktion.

David är själv väldigt aktiva i många sporter, på fritiden spelas det padel, tennis, squash, golf och klättring, även intresse för löpning starta redan 2018 då han sprang Stockholm marathon, näst på tur är Ironman i Köpenhamn 2021
 
Bakgrund:
  • Naprapathögskolan, Stockholm
  • Naprapat Rygg och Ledkliniken Kungälv
  • Dry needling, 2018
  • Forskningsassistent inom tennismedicin under studier
Du behöver inte uppleva smärta inför ett besök. Du kan få hjälp med hur du ska tänka med ergonomin under arbetsdagen, ge den underhåll och förbättra dess funktion. Det kan vara allt från en stelhet som du upplever inte vill släppa till hur du kan jobba förebyggande mot olika smärtsymtom. 

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email