Blogg

Naprapatlandslaget öppnar på Kungsholmen!

Vi har glädjande vårnyheter – vi öppnar nya kliniker på Kungsholmen. Naprapatlandslaget har som världens största naprapatkedja tagit Sverige med storm, vi har över 20 kliniker i Stockholm och hjälper tusentals patienter varje år med muskel- och ledrelaterade problem. Området vid Kungsholmen har dock varit glest gällande Napapatlandslaget-kliniker, något vi nu är glada för att kunna meddela att vi gjort något åt, säger Erik Gustafsson, som har varit ansvarig för kedjans expansiva tillväxt i Sverige.

Bild av Kungsholmen Stockholm

Naprapatlandslaget Kungsholmen öppnar den 22 april. på Kungsholmsgatan 18 centralt beläget vid T-Rådhuset och mitt emot Mitt Hotel Amaranten. På kliniken hittar du erfarna terapeuter som som de legitimerade naprapaterna Annika Kastell och Tomas Nordin. Annika har många år jobbat med besvär så som rygg- och nackproblem, och Tomas har vidareutbildat sig som Naprpatlandslagets främsta på yrsel. 

Naprapatlandslaget Lindhagen öppnar den 13 maj, och ligger vid Hornsbergstrand på Kungsholmen, vägg i vägg med ICA Maxi, Interflora och Espresso House. 

Vi ser fram emot att bli en del av Kungsholmens fantastiska miljö, och att få hjälpa människorna i området med att få funktionella kroppar som fungerar i vardagen utan smärta. Du kommer inte att missa oss när vi öppnar dörrarna i vår – vi kommer hålla till på gatuplan, och kommer att ha öppet hus och gratis kaffe så klart 🙂

 

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email