Blogg

Naprapatlandslaget växer med två nya kliniker i Ångermanland

Naprapatlandslaget stärker sin position inom muskel- och ledbehandling genom att välkomna Ryggklinik Sundsvall/Härnösand till sin organisation.

Ryggklinik Härnösand & Sundsvall ansluter sig till världens största naprapatkedja Naprapatlandslaget. Det kompetenta teamet från Ryggklinik blir ett värdefullt tillskott till Naprapatlandslaget, och bidrar med sin omfattande kompetens inom muskel- och ledbehandling. Ryggklinik erbjuder högkvalitativ vård i Härnösand och Sundsvall, med behandlingsmetoder som naprapati, fysioterapi, kiropraktik och massage. 

”Vi är glada att välkomna Ryggklinik Härnösand & Sundsvall till vår organisation. Genom att integrera Ryggklinik i Naprapatlandslaget ökar vi vår klinikbas i Sverige, och får en  stark  närvaro i Ångermanland. Vi är övertygade om att vi kan fortsätta utveckla vår produkt tillsammans med Ryggklinik, och lyfta naprapati och manuell vård i Sverige, säger Erik Gustafsson, Country Manager för Naprapatlandslaget. 

PA Forsberg, legitimerad naprapat och grundare av Ryggklinik Härnösand & Sundsvall, ser fram emot fortsättningen och den utvecklingen som kliniken går in i; “Genom att ansluta oss till Naprapatlandslaget får vi ta del av deras unika kunskap om hur man bedriver en nationell kedja av högsta klass, med en stark organisation och möjligheter för terapeuternas utveckling”.

Johan Söderström i Physical Medicine Group etablerade kontakt med PA Forsberg på Ryggklinik Härnösand & Sundsvall för att undersöka synergierna med att integrera dem i Naprapatlandslaget. “PA och de andra på Ryggklinik passar som hand i handsken i vårt tänk kring kvalitet och kultur, där den medicinska kompetensen och kvalitativ vård står centralt”, säger Johan. 

Vår gemensamma vision och passion för att förbättra människors hälsa kommer att stärka våra verksamheter och göra skillnad i samhället. Vi ser fram emot att välkomna Ryggklinik Härnösand & Sundsvall och fortsätta att erbjuda den kvalitet och omsorg som våra patienter förtjänar.

För mer information, kontakta: Erik Gustafsson, Country Manager Naprapatlandslaget Sverige

Telefon: 072 3939498

E-post: erik@naprapatlandslaget.se

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email