Blogg

NaprapatTeamet blir en del av kedjan NAPRAPATLANDSLAGET

Naprapatlandslaget får med sig NaprapatTemaet och blir Naprapatlandslaget Umeå

Naprapaterna Ann, Oskar och Jimmie i NaprapatTeamet byter nu namn till Naprapatlandslaget, och blir en del av världens största naprapatkedja med över 50 kliniker i Skandinavien. Naprapattemaet har hjälpt Umeå-bor med muskel-och ledproblem i många år, och ser nu fram emot ett större sammanhang. Naprapatlandslagets Sverigechef Erik Gustafsson är också från Umeå, men för nuvarande bosatt i Stockholm, där Naprapatlandslaget har runt 20 kliniker. Han har länge letat efter rätt samarbetspartner att gå ihop med i Umeå, och är glad för att kunna få Ann, Oskar och Jimmie med i laget, och nu få Naprapatlandslaget på plats i Umeå, nästan 20 år efter de startade sin första klink i Norge.
«NaprapatTeamet är passionerade och duktiga naprapater, som dessutom delar vårt tänk med fokus på service och hur man driver en naprapatverksamhet. Det blir jättekul att få samarbeta med dessa och tillsammans driva deras fina verksamhet framåt i Umeå», säger Erik. Han berättar att Naprapatlandslaget sedan ett år tillbaka är en del av Physical Medicine Group, som jobbar för att proffesionalisera branschen manuell medicin, och som försvarande har 3 andra kedjor i tillägg till Naprapatlandslaget i sin portfölj. NaprapatTeamet – snart Naprapatlandslaget – blir med detta även en del av Physical Medicine Group, som är Europas ledande inom sin bransch.
Genom att använda kompetensen och know-how från våra över 100 kliniker och snart 500 anställda, har vi lyckats sätta förutsättningarna för att kunna bli ännu bättre på drift av vår verksamhet, och framförallt lägga till rätta för kunden, och erbjuda bästa möjliga produkt för dom. Physical Medicine Group sätter kvalitet i förarsätet, och genom att arbeta kontinuerligt med att göra våra terapeuter och kunder än mer nöjda, ökar vi stadigt i omfång.
Erik säger att han inspireras mycket av entreprenörer från Umeå, och att han samarbetar med flera av sina barndomsvänner från området. ”Nu kommer vi köra full fart framåt i Umeå», säger han.
Ann, Oskar och Jimmie tycker det blir spännande att ingå i ett större sammanhang. ”Vi ser fram emot möjligheterna att fortsätta utvecklas tillsammans med många nya kollegor i Norden för att fortsätta vår strävan att ligga i naprapatins framkant och erbjuda våra patienter bästa möjliga vård”. Naprapatteamet har alltid haft fokus på ett personligt bemötande med individuellt anpassade behandlingar där patienten står i fokus för att tillsammans nå bästa möjliga resultat”.
”Tillsammans med Naprapatlandslaget kommer detta att förbli detsamma med många likasinnade terapeuter på andra orter. Vi blir en del av något större som på alla plan ökar våra möjligheter att utvecklas och utvidga verksamheten. Verksamheten ser fram mot ett spännande 2022 där vi med stor glädje fortsätter att fortsätta hjälpa södra Västerbottens invånare på vägen till bättre hälsa!», meddelar Umeå-naprapaterna.
Du bokar din tid online här

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email