Blogg

NY KLINIK I NÄSBYPARK 7 JUNI

Naprapatlandslaget öppnar i Näsbypark / Täby !

Naprapatlandslaget har blivit en populär aktör för undersökning och behandling av besvär från muskler och leder, och vi får många förfrågningar om vi kan öppna våra tjänster på nya ställen. Nu är det Näsbypark som länge önskat oss på plats. Vi har glädjen att meddela att vi finns tillgängliga från 7 juni med ny klinik!

Du hittar oss i Näsbypark centrum på butiksplan, vägg i vägg med SATS. Du ankommer via hiss, rulltrappa eller huvudentré till kliniken, som har centralt läge med  Roslagsbanan och bussar precis utanför. Kommer du med bil erbjuds gratis parkering. Adressen är Eskadervägen 4, 183 54 Täby.

Naprapaten Monica Nguyen är jobbar för att göra din vardag bättre, med kompetens och service som nycklar för att hjälpa dig med dina besvär.

Hur bokar jag min naprapatbehandling?

Du träffar oss på telefon (010- 768 10 30) samt onlinebokning. Vi hjälper dig hitta en tid snabbt så vi kan ta tag i problemet så tidigt som möjligt.

Naprapatlandslaget Näsbypark: Vilka besvär kan jag få hjälp med?

Vi behandlar alla besvär som muskler och leder så vida det inte är medicinska orsaker till att man inte ska ha behandling, eller måste till läkaren först för att säkerställa underliggande sjukdom. Besvär från muskler och leder står för den största delen av bakgrunden för sjukskrivningar, och både aktiva och mindre aktiva individer kan drabbas av ett ryggskott, huvudvärk, stela och onda axlar, gubbvad med mera.

Hos oss kan du komma med allt från smärta eller stelhet i nacke/ axlar till fotproblem (och allt där emellan).

Du hittar tips till egenvård på vår hemsida.

Vi har även en YouTube-kanal (Naprapatlandslaget Sverige) där du kan hämta inspiration och tips/ råd om olika besvär

YouTube player

Hur går en behandling till, och vad kostar det?

Innan vi behandlingar dig pratar vi om hur dina besvär uppkommit och hur det känns, så att vi kan hitta vad som skapar just dina besvär. På bakgrund av detta gör vi en undersökning och analys som leder oss till vilka strukturer vi ska behandla och hur, samt vilka övningar du själv kan göra för att bli bättre. Behandlingen skräddarsys till dig och dina besvär, vi behandlar både muskler och leder med justeringar och andra mjukgörande tekniker för lederna, och muskelbehandling och eller akupunktur. En behandling kostar 720 kronor (studentpris 550 kr), och vi tar även imot försäkringspatienter.

Naprapatlandslaget Näsby Park
Naprapatlandslaget Näsby Park – vi hjälper dig

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email