Blogg

NY KLINIK: NAPRAPATLANDSLAGET HAMMARBY SJÖSTAD

Måndag den 14. september öppnar vi dörrarna för vår nya klinik: Hammarby Sjöstad!

Vi håller till i Hammarby Allé 56, och det är naprapaterna Carl Jonsson, Erica Karlsson och David Glad som hjälper dig med dina problem. Du bokar din tid på vår hemsida.

 

Om Carl Jonsson

Carl har idrottat i större delen av sitt liv och intresset för kroppens funktioner började tidigt efter att han själv skadade sig flera gånger. Han valde naprapatyrket för att kunna hjälpa människor att bli smärtfria, få en förbättrad kroppsfunktioner och där med ett rikare liv. För Carl är Idrott och träning en stor passion i livet, framförallt styrketräning. Han har en bakgrund inom brottning och fotboll.

Hos Carl kan ni få hjälp med allt från vardagliga besvär, så som rygg- & nacksmärta, huvudvärk, stelhet och idrottsrelaterade besvär/skador.

Behandlingen individanpassat för att kunna hjälpa just dig på bästa sätt!

Om Erica Karlsson

Erika har alltid haft ett stort intresse för att jobba med människor men brinner särskilt för att kunna hjälpa människor att bli smärtfria och att nå eftersträvad kroppsfunktion. Erika lägger stor vikt vid patientens egna mål och har alltid en förståelse för att alla människor är olika och därför kräver olika behandlingsstrategier. Erika har stor passion för träning och lägger stor del av sin fritid åt att träna styrkelyft. Tidigare har hon dansat i många år men också ägnat mycket tid åt löpning, innebandy och fotboll.

Om David Glad

David valde att bli naprapat för att det alltid funnits ett stort intresse för hur kroppen fungerar, hur kroppens system och funktioner styr vår kropp. Ett stort intresse för idrott var säkerligen en annan orsak och David har provat på många olika sporter och även jobbat i flera olika idrottsorganisationer som naprapat.

Naprapatyrket är för mig att alltid utvecklas, både personligt och yrkesmässigt. Att få omvandla mina teroretiska kunskaper till praktisk erfarenhet. Fördjupa mina kunskaper genom nya rön inom forskningen. Utbilda, förklara och visa samband för att tydliggöra för patienten vad, varför och hur besvären uppkommer och hur kroppen fungerar. Har stort intresse för forskning och fick sin C-uppsats publicerat i en vetenskaplig tidskrift 2011.

Med över 10 år sedan naprapatexamen är jag väldigt bekväm i min yrkesroll. Jag är duktig på att diagnosticera besvär samt ge prognoser. Jag lägger upp tydliga rehabiliteringsprogram och kan följa kunden genom hela resan som ett tryggt resesällskap.  Jag har fördjupade kunskaper inom idrottsmedicin och rörelseapparaten, framför allt nacke/axel/skuldra samt ländrygg. Tränar väldigt gärna själv såsom löpning, klättring, cykel och skidor.

 

VÄLKOMMEN TIL OSS

Hammarby Allé 56
120 61 Stockholm

Telefon: 010-768 10 30

Dela gärna detta

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email