ACP/PRP Behandling

PRP (plasma berikat med blodplättar) - En Innovativ Behandlingsmetod

PRP är en banbrytande terapiform som lindrar artros och främjar läkning vid sen- och ligamentskador. Förbättra din ledhälsa och rörlighet med vår ACP-behandling, baserad på Arthrex’s Autologous Conditioned Plasma-metod.

PRP/ACP incjection on a table

Vad är PRP?

PRP är en terapiform där din egen blodplasma, berikad med blodplättar och tillväxtfaktorer, injiceras i det skadade området. Effektivt vid artros, ledbroskslitage, sen- och ligamentskador runt knä- och fotleder.

Fördelar med PRP-behandling:

Hur fungerar behandlingen?

En enkel process där en liten mängd blod dras, centrifugeras för att isolera läkande blodplättar och sedan injiceras direkt i det skadade området. Resultat synliga efter några behandlingar, vanligtvis som en serie om 1 till 3 injektioner.

Tube of blood is placed in a medical centrifuge for plasma lifting

För vem är PRP-behandling?

Passar dig med smärta vid rörelse, stelhet eller begränsad aktivitet på grund av artros eller muskelskador. En skräddarsydd behandling för att optimera hälsa och välbefinnande.

Boka tid idag

Så om du är intresserad av att boka en ACP/PRP-behandling hos oss, se till att du gör det på Naprapatlandslaget Östermalm och att du träffar Kristoffer Söderström. Kontakta oss gärna för att boka din tid eller om du har några frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa möjliga sätt!”

Boka tid idag på din närmaste klinik

Erfaren Naprapatlandslaget – Din partner för ledhälsa och smärtlindring.