Camilla Ripsjö

Legitimerad Naprapat

Camilla är Legitimerad Naprapat och börjar på vår klinik på Hötorget den 8 januari.

Det var en knäskada i 20-årsåldern som väckte Camillas intresse för människokroppen. Tre operationer och många timmar hos sjukgymnaster gjorde att byggnadsingenjören från Göteborg och den blivande arkitekten bytte bana. Lyckan var total när hon började läsa till naprapat – hon hade verkligen hittat rätt. Camilla älskar sitt yrke och kan inte tänka sig något finare än att få förtroendet att hjälpa människor till mindre smärta och bättre hälsa.

För mig är Naprapti ett hantverk som det tar tid att lära sig. Idag, efter många år i yrket, känner jag mig väldigt trygg med min stora verktygslåda och att väja rätt bland alla olika behandlingstekniker för dig som patient, säger Camilla.

Genom åren har Camilla vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, akupunktur, stötvåg, medicinsk laser, yoga, coachning & självledarskap.

Nio säsonger med AIKs herrlag i Innebandy på högsta nivå, varav de sista tre åren som medicinskt ansvarig, gav henne en gedigen erfarenhet av idrottsskador och dess rehab.

Hon erhöll utmärkelsen ’Bästa Elev Kliniskt Praktiskt’ vid sin examen 2009 och har även fått utmärkelsen ’Mest värdefull’ som medicinskt ansvarig av AIK. 

Varmt välkommen!