Carl Johansson (Södermalm)

Naprapat

Carl är naprapat med ett stort intresse för hälsa och träning. Att kunna bidra med kunskap för att hjälpa folk må bra i sin vardag är något han verkligen brinner för. Carl har tränat så länge han kan minnas och tycker framför allt om löpning i alla dess former. Han har även tränat på gym i många år och tycker det är kul att ständigt pröva nya saker inom träning för att utvecklas. Carl är också utbildad personlig tränare.

Carl tycker det är extra kul att jobba med idrottsmedicin i stort men har även stort fokus på ryggraden i sin helhet för att kunna optimera våra prestationer, vare sig det är på jobbet eller inom idrotten.

Varför valde du att bli naprapat?
För att få djupa kunskaper om kroppen och bättre förstå vad som krävs för hjälpa mig själv och andra med deras besvär.

Har du några smarta tips till dina patienter?
Hos mig möts du alltid av ett leende och ett stort engagemang för att på bästa sätt kunna hjälpa dig. Kombinationen av att hjälpa dem som kommer till mig manuellt, men även i form av utbildning om deras kropp, tror jag är den bästa lösningen för en framgångsrik behandling.

Vad har du för idrottsbakgrund?
Jag har tränat fotboll i många år under min ungdom. Jag har sprungit två maraton med en bästa tid på 2:47 och håller nu främst på med gymträning.

Vad tycker du om att göra på din fritid?
Träna, umgås med familj och vänner och att laga mat.