Dan Lindoff Duprez

Legitimerad Naprapat
Bilden visar legitimerad naprapat Dan Lidoff Duprez på Naprapatlandslagets klinik i Sundbyberg

Kontakta mig eller boka tid

Dan är legitimerad naprapat med examen från Naprapathögskolan i Stockholm 2019. Han blev tidigt intresserad av Naprapati när han spelade fotboll som ung och själv fick stora besvär med kroppen. Besvären ledde till ett intresse för hur kroppen och hela rörelseapparaten fungerar.

Det breda intresset för kroppen och rörelseapparaten kvarstår och Dan tar sig an alla typer av besvär. Han besitter ett brett utbud av behandlingsmetoder såsom manipulation, akupunktur, stötvåg och massage. Han har god kunskap för behandling av alla områden och smärtor. Nacke, bröstrygg, ländrygg och knän är exempel på områden som han arbetat mycket med. Dans mål med behandlingen är alltid att hitta grundorsaken till besvären, behandla smärtan och återställa funktion och därigenom säkerställa att smärtan inte återkommer. En viktig del i behandlingen är också att säkerställa att patienten får en förståelse för var problemet kommer ifrån och hur det kan motverkas för att skapa bättre förutsättningar i vardagen.

Dan är även utbildad Personlig Tränare och har efter många år där han spelat fotboll nu gått över till Crossfit där han även coachar.