skip to Main Content

David valde att bli naprapat för att det alltid funnits ett stort intresse för hur kroppen fungerar, hur kroppens system och funktioner styr vår kropp. Ett stort intresse för idrott var säkerligen en annan orsak och David har provat på många olika sporter och även jobbat i flera olika idrottsorganisationer som naprapat.

Naprapatyrket är för mig att alltid utvecklas, både personligt och yrkesmässigt. Att få omvandla mina teroretiska kunskaper till praktisk erfarenhet. Fördjupa mina kunskaper genom nya rön inom forskningen. Utbilda, förklara och visa samband för att tydliggöra för patienten vad, varför och hur besvären uppkommer och hur kroppen fungerar. Har stort intresse för forskning och fick sin C-uppsats publicerat i en vetenskaplig tidskrift 2011.

Med över 10 år sedan naprapatexamen är jag väldigt bekväm i min yrkesroll. Jag är duktig på att diagnosticera besvär samt ge prognoser. Jag lägger upp tydliga rehabiliteringsprogram och kan följa kunden genom hela resan som ett tryggt resesällskap.  Jag har fördjupade kunskaper inom idrottsmedicin och rörelseapparaten, framför allt nacke/axel/skuldra samt ländrygg. Tränar väldigt gärna själv såsom löpning, klättring, cykel och skidor.

Bakgund:
Dryneedling utbildad 2019
Certifierad stötvågsutövare 2019

Puplicerat:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22228552/

Back To Top