David Lundqvist

Naprapat

David Lundqvist är naprapat med 10 års erfarenhet inom yrket. Nyfikenhet, kommunikation och att vara lyhörd är hans ledord i alla möten med patienter. Han brinner för människan, kroppen och förståelsen för att varje människa är en egen individ. Han fokuserar på mötet med varje patient för att skapa en förståelse för orsaken till smärtan. Varje smärta har en orsak och varje orsak går att skapa behandling för. Hos David skapar ni tillsammans en förståelse i orsaken till just din smärta och en trygghet i hur den ska behandlas genom en tydlig kommunikation.

David har ett extra driv för axel- och nackrelaterade besvär samt idrottsskador. Under hans verksamma år har han arbetat med flera olika elitlag, såsom Vita hästen och Dolphins, samt med flera idrottare inom hockey, ridsport, kanot, tennis och friidrott. Att vara en team-player har gett honom möjlighet att utveckla sin kunskap och driv till att hjälpa alla individer till deras maximala prestationer. David är även personlig tränare.

På sin fritid lever David tillsammans med sin fru, barn och hund lika mycket ute i natur som på olika sportevents. Familjeliv är en mycket viktig del i hans liv och att få visa dottern idrottens alla olika grenar ger honom driv.

David är vidareutbildad inom personlig träning, idrottsmedicin och stötvågsbehandling.