Emma Lindgren (Visby)

Legitimerad Naprapat

Emma Lindgren är legitimerad naprapat – en glad, engagerad och noggrann tjej med mycket erfarenhet av yrket. Som gotlänning spenderar hon gärna sommaren och julen på Naprapatlandslaget Visby medan vinterhalvåret spenderas på Stockholmskliniken i Sickla.

Emma tycker att det är spännande att få hjälpa människor på deras väg att nå sin egna topp och må så bra som möjligt. Hon försöker alltid se till helheten och genom en noggrann anamnes och undersökning tar hon reda på vart besvären sitter och även orsaken till dessa. Med hjälp av effektiv behandling och rätt verktyg för patienten att med sig hem skapas en bra och hållbar plan för smärtlindring. Det är viktigt att du som patient får ett ökad förståelse för din problematik så du inte bara på kort sikt, utan även långsiktigt, håller dig smärtfri och når dina mål.

Emma har alltid haft ett stort intresse för kroppen och hur den fungerar. I tillägg har hon varit aktiv inom olika idrotter såsom friidrott, handboll och skidåkning men främst orientering. Hon är ansvarig naprapat för det svenska orienteringslandslaget och besitter bred kunskap och erfarenhet inom idrottsmedicin och i synnerhet löprelaterade skador.                

Emma uppskattar variationen av besvär som hon träffar på i yrket även om hon tycker det är extra spännande med nack- och huvudvärksproblematik. Även nedre extremitet såsom höfter, ljumskar, knän och fötter är något hon gärna tar hand om.

Vidareutbildningar och kurser:
  • Dry needling
  • Holistic lifestyle coach steg 1
  • Dynamic Neuromuscular Stabilization
  • Thompson drop teknik
  • The corset – Ido Portal

På fritiden gillar Emma att röra på sig – gärna utomhus och i skogen. Hon tycker att det är extra roligt med nya utmaningar!