Erika Andersson

Legitimerad Naprapat
Bilden visar legitimerad naprapat Erika Andersson på Naprapatlandslagets kliniker i Haninge och Eskilstuna

Kontakta mig eller boka tid

Det bästa med arbetet som naprapat tycker Erika är mötet med människorna och hon värdesätter samarbetet mellan terapeut och patient. Patienten ska få en förståelse för sin kropp såväl som hur den fungerar. Oavsett om det krävs ett enda enskilt besök eller en längre behandlingsplan är målet att tillsammans skapa förutsättningar för varje patient att kunna hantera och förebygga sina problem.

Erika arbetar med triggerpunktsbehandling, stötvåg, ledbehandling, dry needling, träning och rehab för att jobba mot en smärtfri tillvaro och återfinna funktion i kroppen.

Erika har en tidigare karriär som luftakrobat. Skador från akrobatiken ledde till intresset för naprapati och idrottsskador. Under utbildningen så utvecklades ett stort driv för att hjälpa människor i vardagen med ”vardagsskador” såsom nack -, huvud- eller ryggvärk.

Efter examen testade Erika ö-livet på Gotland och jobbande under tiden på Naprapatlandslagets klinik i Visby. Sedan september -22 är hon tillbaka i södra Stockholm och Eskilstuna. 

Förutom jobbet har Erika ett stort intresse för klättring, cykling och alla möjliga former av friluftsliv. Hon har även ett mål att inom några år genomföra en svensk klassiker.

Bakgrund 

  • Naprapathögskolan, 2016-2020
  • Dry needling
  • Lic. Personlig tränare
  • Löpcoachutbildning
  • Dynamic Neuromuscular Stabilization