Fredrik Reifner

Legitimerad Naprapat

Fredrik är en passionerad naprapat med stort intresse för det mesta som rör människan. Ända sedan examen för 19 år sedan har han studerat och har nu gått fler än 40 vidareutbildningar. Det finns alltid något nytt att lära sig! ”Ju fler verktyg man har i lådan, desto fler kan man hjälpa”, brukar han säga. Man kan helt enkelt säga att han jobbar med sin hobby. I många år har han också varit en omtyckt föreläsare och kursledare.

I dagsläget är Fredrik Norrköpings ledande naprapat inom Thompson Droppteknik och han har bland annat flera utbildningar inom akupunktur. De patienter han möter är allt från bebisar till äldre smärtpatienter. Manuell behandling av olika stressymtom, ledsmärta, barnmedicin, kvinnohälsa och ”lite svårare fall” är något han brinner lite extra för. Det är ofta han får patienter där den klassiska vården inte kunnat hjälpa. Det är sällan han säger nej till ett spännande patientfall.

Privat lever Fredrik med sin fru och en stor familj. Han har ett stort intresse för friluftsliv och tar gärna en tur i kajaken eller en vacker vandring.