skip to Main Content

Helt från det att Gyda var liten har hon varit aktiv inom en rad olika idrotter, tex handboll, friidrott, längdskidåkning, gymnastik och alpint. Innan hon flyttade till Sverige spelade hon handboll på elitnivå, men har nu hittat glädjen i crossfit som träningsform. På sidan av ett aktivt idrottsliv har ett stort intresse och en bred förståelse kring kropp och hälsa byggts upp. Med sig i bagaget har hon även en treårig utbildning inom Fysisk aktivitet och Hälsa.

Gyda har ett brinnande engagemang för naprapatyrket och ett stort intresse i att hjälpa alla typer av människor (från kontorsarbetaren, vardagsmotionisten till elitidrottaren), med akut eller långvarig smärtproblematik.

Vid första besök hos Gyda förekommer en grundlig undersökning för att ta reda på orsaken till patientens besvär. Sedan läggs en strategi och behandlingsplan upp för att initialt få ner smärtan och sedan bygga upp den styrka, rörlighet och kroppskontroll som behövs för att symtomen inte skall komma tillbaka. Tillsammans når ni målet om smärtfrihet och full funktion i vardagen! Detta med hjälp av olika behandlingstekniker som mobilisering och justering av leder, i kombination med muskulär behandling (i form av triggerpunktsbehandling med eller utan nålar, massage, stretching), nervmobilisering eller eventuell stötvågsbehandling. Övningar för att optimalisera styrka, mobilitet och rörelsemönster anpassas efter individens förutsättningar och ambitioner.

Välkommen!

Bakgrund:

•Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine, Stockholm.

•Bachelorgrad i Idrottsvetenskap m/specialisering inom Fysisk aktivitet & Hälsa – Norges Idrettshøgskole, Oslo.

•Utbildad Personlig Tränare samt Kostrådgivare – Norges Idrettshøgskole.

•Dry needling

Back To Top