Hanna Fridh

Naprapat

Hanna är en positiv, engagerad och nyfiken naprapat med stort intresse för dig som individ. Hon värdesätter en god dialog med patienten och bollar gärna idéer och tankar – alltid med högt i tak. Tillsammans gör ni en plan för att du ska bli och förbli skadefri samt kunna återgå till tidigare aktivitetsnivå.

Hanna arbetar med manuella tekniker, dry needling och stötvåg samt lägger upp rehab/träningsprogram. Hon arbetar gärna med idrottsskador i allmänhet men tar emot alla typer av patienter. Hon är extra duktig på knä-, fot- och höftrelaterade besvär. 

Hanna har personligen idrottsbakgrund inom fotboll och ridsport och har därigenom ett stort intresse för kroppen som presterande verktyg. Hon har erfarenhet av rehab och träning för diverse idrottsskador och har stort eget intresse för idrottsmedicin.

Hon är medicinskt ansvarig för Nacka IBK i Svenska Superligan i innebandy samt för  Stockholms statslag ungdom. Hon är personlig tränare, fystränare och testledare för hälso- och prestationstester. Hon håller kurser och undervisar inom fysträning för innebandy, fotboll och hockey. Hanna är även kostrådgivare.

Motto:
Funktionen i kroppen är grunden – oavsett om du vill idrotta på elitnivå eller ha en hälsosam vardag. 

På fritiden tränar Hanna mycket crossfit och åker gärna skidor utför pudriga, branta berg.