Ida Johansson

Legitimerad Naprapat
Bilden visar legitimerad naprapat Ida Johansson på Naprapatlandslaget Stureplan

Kontakta mig eller boka tid

Ida har alltid vetat att hon vill jobba med hälsa av något slag så när hon valde mellan läkare, naprapat och kiropraktor gick hon med och askulterade de som ansågs som de bästa av sitt slag och fick snabbt en känsla för naprapati. Naprapaten jobbade med en helhet och en service som hon attraherades av och de kunderna verkade alltid nöjda, glada och friska. Det fanns en personkontakt och ett kundfokus som hon inte såg någon annanstans. Hos naprapaten sattes kunden i centrum och inte nödvändigtvis besväret eller smärtan.

Idag är hon partner i Naprapatlandslaget och har tiotusentals behandlingar i bagaget och mängder av interna vidareutbildningar och kurser. Hon brinner för yrket och älskar att hjälpa människor till en smärtfri vardag och en optimerad funktion på sikt. Ida sätter människan i fokus och ser till helheten och belastningar över tid. Hon behandlar smärta och obalanser i kroppen för att sedan upprätthålla funktionen och långsiktigt få en fungerande kropp.  Behandlingsteknikerna anpassas efter person och består främst av ledjusteringar, muskelbehandling, akupunktur, nervmobilisering, neuromotorisk träning, stötvåg, övningar för att optimera hållning m.m.

Bakgrund

  • Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine
  • Kommunikologi
  • Dry needling och medicinsk akupunktur
  • Gonstead samt Thompson dropteknik (kiropraktik)
  • Kiropraktiska tekniker, rörelse- och röntgendiagnostik

Ida tror att ALLA människor behöver behandling oavsett grundförutsättningar och vi kan hjälpa till att skapa en positiv förändring!