skip to Main Content

Jag har alltid vetat att jag vill jobba med hälsa av något slag, så när jag valde mellan läkare, naprapat och kiropraktor gick jag med och askulterade de som ansågs som de bästa av sitt slag och fick snabbt en känsla för naprapati. Naprapaten jobbade med en helhet och en service som jag attraherades av och de kunderna verkade alltid nöjda, glada och friska. Det fanns en personkontakt och ett kundfokus som jag inte såg någon annanstans, där sattes kunden i centrum och inte nödvändigtvis besväret eller smärtan.

Idag är jag partner i Naprapatlandslaget och har tiotusentals behandlingar i bagaget och mängder av interna vidareutbildningar och kurser. Jag brinner för yrket och älskar att hjälpa människor till en smärtfri vardag och en optimerad funktion på sikt. Jag sticker ut genom att sätta människan i fokus och se till helheten och belastningar över tid, behandla smärta och obalanser i kroppen för att sedan upprätthålla funktionen och långsiktigt få en fungerande kropp.  Behandlingsteknikerna anpassas efter person och består främst av ledjusteringar, muskelbehandling, akupunktur, nervmobilisering, neuromotorisk träning,  stötvåg, övningar för att optimera hållning m.m.

Bakgrund

  • Legitimerad Naprapat, Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine
  • Skandinavisk Institut för kommunikologi- Modul 1
  • Dry needling och medicinsk akupunktur
  • Vidareutbildning Naprapati
  • Vidareutbildning Kiropraktik – Gonstead samt Thompson dropteknik
  • Kiropraktiska tekniker, rörelse- och röntgendiagnostik- Lars Magnus Wester.

Jag tror ALLA människor behöver behandling oavsett grundförutsättningar så kan vi hjälpa till att skapa en positiv förändring.

Back To Top