Ingela Steen

Legitimerad Kiropraktor

Ingela Steen utbildade sig till kiropraktor på Anglo-European College och Chiropractic i England där hon tog examen 1999 och erhöll sin legitimation år 2000. Större delen av sitt drygt 20-åriga yrkesverksamma liv har hon drivit en egen klinik i Gällivare.

Ingela drivs framförallt av att som kiropraktor hjälpa människor att må bättre och därmed ha ett mer aktivt liv och kunna göra det de vill. Hon är mest nöjd med sitt jobb när ni tillsammans, du som patient och hon som specialist, kan ringa in vad ditt behov är och ni tillsammans hittar lösningar. Trots att hon nu har jobbat i över 20 år lär hon sig ständigt nytt, både av sina patienter, kollegor och genom utbildningar. Det är världens bästa jobb helt enkelt.

2019 flyttade Ingela till Nyköping. Hon uppskattar att jobba i ett sammanhang med kollegor som kompletterar det hon kan göra som kiropraktor och tvärtom. 

Vad gillar du att göra på din fritid?
På min tomt hemma har jag en fin köksträdgård som ger mig både energi och härliga växter under säsongen. Jag har också en ateljéplats där jag främst sysslar med akvarellmålning. Utöver det gillar jag styrketräning och att vara ute i naturen.