skip to Main Content

Joakim blev intresserad av naprapatyrket under sin egen tid som fotbollsspelare. Ett par skador samma försäsong ledde till att säsongspremiären var i fara. Tillsammans med lagnaprapatens professionella behandling och rehabilitering hann han bli redo till när första matchen väl skulle spelas. Efteråt ville han lära sig allt om skador och smärttillstånd för att själv kunna hjälpa andra med deras besvär.

När du kommer till Joakim fokuserar han på att hitta orsaken till ditt besvär. När orsaken är identifierad så behandlar han den med tekniker som passar bäst i det enskilda fallet, för att optimera funktionen. En behandling kan innehålla; ledjusteringar, muskelbehandling, akupunktur, dry needling och stötvågsbehandling i olika kombinationer. Efter behandlingen får du rehabiliterings-/hemövningar som anpassas till dina behov och ambitionsnivå om så behövs.

idag spelar Joakim fotboll på motionsnivå då han anser att det är lika kul att göra mål i en korpenmatch som inför en fullsatt hemmapublik i svenska cupen. Förutom fotboll prioriteras styrketräning, padel och golf så fort tiden räcker till!

Bakgrund:

  • Naprapat, Scandinavian College of Manual Medicine
  • Dry needling 1 & 2
  • Neurologisk akupunktur, aku 2000, aku knee
  • Kiropraktiska tekniker – Thomson, drop-technique
  • Biomechanics and Running Retraining
Back To Top