Linda Fuller

Legitimerad Naprapat

Linda Fuller är Leg. Naprapat med över 20 års erfarenhet i bagaget. Under åren har hon vidareutbildat sig inom bland annat nutrition, idrottsmedicin, psykologi, dry needling och träning.

Linda jobbar på Naprapatlandslaget på Hötorget i Stockholm. Hon brinner för människans personlighet, hälsa och livsstil. Linda har ett stort engagemang kring varje patient, oavsett bakgrund, och bistår med individuellt anpassad behandling och hennes bästa tips för att åstadkomma en sund och smärtfri vardag utan att vara pretentiös och orealistisk. Hon anser att det är viktigt att se samband och hitta orsaken till besvärens uppkomst samt att arbeta preventivt med åtgärder som passar i din vardag för att undvika att besvär uppstår.

Som före detta elitidrottare (inom beachvolleyboll) klappar hennes hjärta lite extra för idrottsmedicin. Linda har jobbat med många elitidrottare genom åren, bland annat på Europatouren i golf, med herreliten i innebandy och med landslagen i beach/volleyboll. I sin roll som förbundsnaprapat stöttar hon andra terapeuter och spelare verksamma inom Svenska Volleybollförbundet.

Alla är precis lika välkomna till Linda, oavsett om man är soffpotatis, glad motionär eller elitidrottare.