Linn Fahmy

Naprapat

Linn Fahmy på Naprapatlandslaget Stureplan är naprapat, personlig tränare och gruppträningsinstruktör med god känsla för service och kundbemötande. Hon är en glad, positiv och ärlig person som vill att varje patient ska känna sig väl omhändertagen och vara delaktig i den plan ni lägger upp för ett bättre mående. Linn jobbar mycket med käkrelaterad smärta och spänningshuvudvärk men även med smärtproblematik i bröstrygg, skuldra och nacke. 

Under ett besök hos Linn går ni igenom dina problem du söker för och gör en grundlig undersökning riktad mot det området. Hon jobbar både med ledkorrigering, muskelbehandling och rehabilitering. Hon jobbar med dry needling och tycker att det är ett bra redskap i sin behandling för den som önskar. Givetvis anpassas behandlingen efter dina behov och önskemål, allt för att du ska känna dig trygg.

Linns bakgrund som personlig tränare har givit henne insikt i hur mycket bättre kropp och själ mår av fysisk aktivitet och hon är en stor förespråkare av detta. Under skolgången jobbade hon som rehabansvarig för Sollentunagymnasterna. Detta innebar ansvar för såväl träning som rehab på grupp- och individnivå.

Linn vet att det är viktigt med balans i livet – man måste njuta också och inte bara leva ”by the book” hela dagen, varenda dag. Hennes motto är att inneha en god balans mellan fysisk aktivitet, återhämtning och livsnjutande!

Linn har, förutom sin naprapatexamen, vidareutbildat sig inom bland annat följande:

  • SAFE Education PT
  • Styrketräning och mammaträning
  • Dry needling
  • Löpcoachning

På fritiden ägnar sig Linn gärna åt träning; främst styrketräning men även en del löpning. Hon tycker om att vistas ute i naturen, både i skärgården och i skogen, och trivs allra bäst nära vattnet. Meditation och personlig utveckling är något hon upptäckt på senare år. Det har gjort henne själv väldigt gott men har även ökat hennes förståelse för hur hon själv och andra människor fungerar.