Madelene Skoglund (Odenplan)

Naprapat

Madelene är naprapat och jobbar på vår klinik på Odenplan i Stockholm men även i Vemdalen och Östersund. Med ett stort intresse och en passion för att få hjälpa människor att må så bra som möjligt i sina kroppar blev yrkesvalet självklart för henne.

Madelene har varit aktiv i princip hela livet. Sedan hon kunde gå har hon åkt slalom och längdskidor. Hon har även dansat på yrkesnivå i New York och gått sin högre dansutbildning på Broadway under 2 år. Efter flytt hem till Sverige ökade intresse för kropp och själ så hon utbildade sig till hälsocoach.

När Madelene inte jobbar hittar man henne springandes eller vandrandes på fjälltoppar, på ett par skidor, på yogamattan eller varför inte i en danssal. 

Madelene tar emot alla typer av patienter men har ett extra stort intresse för huvudvärks- och käkproblematik, nackbesvär samt olika områden inom kvinnohälsa. Hon är väldigt nyfiken och engagerad i patienten hon har framför sig och individanpassar alltid behandlingen. 

Madelene blir ofta beskriven som trygg och lugn med mycket glädje. Hon har högt i tak i sitt behandlingsrum och vill få varje patient att känna sig hörd och sedd som individ.