Maja Armandt

Legitimerad Naprapat

Maja Armandt är Leg. Naprapat med flera års erfarenhet. Hon är duktig på att behandla akuta besvär som uppstår i rygg och nacke men även besvär som har varit mer långvariga i kroppen. Hon är certifierad mammamage-tränare och har hjälpt många kvinnor både under och efter graviditet med allt från behandling till guidning när det kommer till träning.

Kroppen har en fantastisk läkningsförmåga men kan ibland behöva hjälp för att återfå sin fulla potential. Med nyfikenhet och engagemang gör Maja alltid sitt yttersta för att hjälpa varje patient att nå sitt mål, oavsett om det är att bli smärtfri, starkare eller att optimera sitt mående. Hon har ett holistiskt synsätt på kropp och hälsa och försöker alltid se helheten kring patienten.
– Det är viktigt att identifiera orsaken till problemet för att på bästa sätt kunna lösa det, säger Maja. Hon startar alltid med en grundlig undersökning för att sedan kunna sätta upp en tydlig behandling- och åtgärdsplan. Denna består ofta av led- och muskelbehandling, akupunktur samt råd och guidning när det kommer till ergonomi och träning. 

Maja har alltid haft en stort intresse för människokroppen, hälsa och träning. Under hennes år som naprapat har hon blivit mer och mer intresserad av hur man kan påverka och optimera sin kropp och sitt mående. Hon har flera års bakgrund inom friidrott och har alltid haft ett extra stort intresse för löpning. Tack vare hennes eget idrottande har hon byggt upp en erfarenhet och gedigen kunskap för att kunna analysera rörelsemönster, behandla och förebygga skador.  Det har blivit många behandlingar av framför allt löprelaterade skador genom åren.

Maja har vidareutbildat sig inom flertalet områden såsom:

  • Certifierad MammaMagetränare
  • Behandling under och efter graviditet
  • Dry needling
  • Yoga och andning för löpare
  • The painful shoulder
  • The Corset (Ido Portal)
  • Funktionell Neurologi
  • Dynamic Neuromuscular Stabilization

Fritiden spenderar Maja gärna med familj och vänner. Hon tycker det är härligt med rörelse och träning i alla dess former samt njuter väldigt mycket av att vara ute i naturen och skärgården.