Maria Länghagen-Kinch

Legitimerad Naprapat
Bilden föreställer legitimerad naprapat Maria Länghagen-Kinch på Naprapatlandslaget Hötorget

Kontakta mig eller boka tid

Maria har arbetat som naprapat sedan 1999 och har därför lång erfarenhet av yrket. Hon jobbar med att hitta orsaken till dina besvär genom att lyssna noga på patienten och göra en noggrann undersökning. Behandlingsmetoderna anpassas till varje patient och besvär. Hon använder sig av Dry Needling, ledjustering, mjukdelsbehandling, stötvåg samt råd för rehab och träning. Hennes specialområden är fot- och nackrelaterade besvär. Dessutom har hon god kunskap och ett stort intresse för muskel- och ledbesvär som kan uppstå hos kvinnor under klimakteriet.

Maria träffar du på Naprapatlandslaget på Hötorget i Stockholm. Hon är positiv och väldigt lätt att prata med. Hon är en bra lyssnare och bidrar alltid med ett professionellt mottagande, ett gott skratt och stort engagemang gentemot varje patient. Hon är också bra på att motivera och förklara varför ett besvär kan uppkomma och vad man kan göra åt det.

Själv tycker Maria om att styrketräna och har nyligen börjat med orientering. Ett annat fritidsintresse är att hitta fynd i second-hand butiker.